Finfredag och lyckan i taket!

Ja galet egentligen att jag sitter och bloggar när klockan bara är 04.55. Haha… Ja jag vaknade redan kl 02.30. Glömde hormonkrämen igår igen och det slår då aldrig fel, jag vaknar helt sjukt galet tidigt. MÅSTE bli bättre på att komma ihåg den. Så är det…. 🙂

Kl 04.15 satt jag här i godan ro och jobbade när jag hör att det trippar små fötter i trappan. Jo men visst, Milo har vaknat och är sååå nyfiken på adventskalendern. Eeeh, var den där kalendern verkligen en god idé funderar jag på nu då. Va? Ska han hålla på och vakna kl 4 nu för att han är så spänd och nyfiken? Bra att vi åker hemifrån en natt så att Milo får vila lite ifrån sin adventskalender. Frågan är om Elliot som är kvar hemma kommer kunna hålla fingrarna borta? 😉

img_5016

I morse blev det i alla fall ett glädjetjut från köket. ”Jaaaaaaaaaa, är det sant? Kan det vara sant? I can´t believe it! (Ja han slänger sig med engelska uttryck) Mamma, KOLLA!” så kom han springande med ett Pokemonkort i handen. Ett han så  länge hade velat haft. Tänk, vi hade ingen aning liksom, men om du som vi är lite novis på vad som är ”da shit” med Pokemonkort…..MEWTWO is da shit! 🙂
Sååååå den där adventskalendern kanske ändå är värd dessa tidiga morgnar, att få se det här söta lilla ansiktet alldeles nyvaken och så glad, ja det är värt det. 😉

img_5018

Nu ska jag göra i ordning frukost åt oss. Klockan är bara 10 över 5 nu. Hihi….morgonpigga gänget här. 😉 Ha nu en fin dag. Här inne blir det recept, det blir också lite bilder på lite utebelysning (några som efterfrågat), det kommer ett fint litet erbjudande och sen kommer det säkert bilder från vår lilla roadtrip vi ska göra idag.

Ha en härlig FINFREDAG!

Kram Nina ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Therese
Therese
7 years ago

Också vaken men inte lika pigg…. men med en 9-månaders som chef i huset så

Niiinis
Niiinis
Reply to  Therese
7 years ago

I know the feeling. Milo sov sin första hela natt som 4 åring. Tiiiiidiga nätter var standard. Kallar dom inte tidiga morgnar…. haha! Kram

Kina
Kina
7 years ago

Jag tackar för det tidiga inlägget till morgonkaffet ha en skön fredag

Vickis
Vickis
7 years ago

Vi har lite samma här hemma för tillfället, natten till igår flyttade det in en liten busig Nisse hemma hos oss. En Nisse som har gjort något hyss under natten när vi vaknar. Han är blyg och gömmer sig, så tjejerna tänkte att om dom är uppe om nätterna kanske dom får syn på honom?
Vi fick prata lite om det igår kväll innan sovdags så i natt har det gått bättre, och Nissen hade tömt skafferiet och byggt torn med alla konserver och torrvaror. 😉

Nästa inlägg

Egengjord adventskalender

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x