Glossybox erbjudande

Inlägget innehåller adlinks-anonslänkar för Glossybox

Åh äntligen kan jag ge dig ett fint litet erbjudande igen. Häromdagen kom nämligen min Glossybox igen. Så glad för det för den innehöll en produkt som jag verkligen blev så jäkla happy för. Det är en värsting scrub för fejset med vulkanisk sten som fångar upp alla orenheter, döda hudceller…ja rubbet. Ni som läst här inne ett tag vet ju att jag tycker att en av de viktigaste produkterna för fin hy är scrub.

img_4953

Kolla så fin kartongen är denna månaden!?

img_4954 img_4956

Innehåll: 1) Sminkborstetvätt 2) Vulkanscrub 3) Ögonskuggepenna 4) Bodycream 5) Parfym

Sminkborstetvätten verkar vara super, jag slarvar med att tvätta av mina sminkborstar. Dumt med tanke på att man förlänger hållbarheten på dem massor och så är de bättre när de hålls rena såklart. Denna var ett bra tillskott i min sminklåda.

Vulcanscrubben är jag som sagt sååå glad för. Den är dessutom SVINDYR (kostar 290 kr för den här tuben) så för 139 spänn är detta ett riktigt kap med tanke på ALLT annat man får med också!

Ögonskuggepennan är såå fin. En beigegrå ton som är rätt metallisk så den blir perfekt till julen tänker jag.

Bodycream från Bodyshop doftar magiskt gott. Den ska jag ha på julafton för jag tycker det påminner om julen.

Parfymen var en höjdare, den måste jag nog inhandla i stor förpackning.

Glossybox

Nu till ditt erbjudande då!

Fr o m idag fram till den 12/12 kan du beställa en prenumeration för 10% rabatt på löpande 6 till 12 månadsprenumeration. Så är du sugen på en härlig liten box varje månad så passa på nu när du får 10 rabatt på varje. De kostar 139 kr i vanliga fall.

Med koden GLOSSYBOXJUL får du din rabatt när du beställer. HÄR beställer du.

Ett litet sista tips då. Visste du att det även finns Glossybox för män. Den heter kort och gott THE MAN BOX. Jag kikade påHÄR hittar du manboxarna.

Hoppas du ska gilla!

Kram Nina ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
7 years ago

Har precis varit ute o handlat det som behövs i dina laxrullar du la ut recept på häromdagen. Blev extremt sugen haha även om ja bara ska äta det själv till lunch!

trackback
7 years ago

[…] Vill bara påminna dig om Glossybox erbjudandet som det är sista dag för idag. HÄR kan du läsa mer om […]

Nästa inlägg

Finfredag och lyckan i taket!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x