I väntan på julkalendern 

Godmorgon!

Hur mår ni vänner? Vi sitter och äter frukost här och förbereder oss för tisdag. Det är mörkt mörkt mörkt alltså. Snart kommer vi till den mörkaste dagen på året, men sen vänder det hörni. Det ser jag fram emot, mörkret är tungt tycker jag. Skönt då att vi har julen att se fram emot. Fort går det också, julen kommer emot oss i raketfart och här står jag och har fortfarande bara köpt 2 julklappar. SVÄLJ! Säg att ni är fler som knappt börjat!!??

Nu sitter vi och väntar på julkalendern. Vi äter frukost och jag dricker en stor kaffe. Även om jag inte har koffein i mitt kaffe är känslan att man blir piggare. Tankens kraft vetni…. Är så förundrad över hur länge nejlikorna håller sig fina?! Helt galet….de växer lite på längden men håller sig så himla fina alltså.

Apropå julkalendern… Åh jag tycker den är jättebra! Precis så som jag tycker den ska vara. Lite sagolik och mysig sådär.

Vill önska dig en härlig dag så hörs vi senare!

Kram Nina ❤️

5
Subscribe
Notify of
guest

13 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Susanne
Susanne
7 years ago

Godmorgon!
Sorry jag är typ klar med alla julklappar:) Jag måste få det gjort så jag slipper stressen sen. Då kan jag julbaka i lugn och ro nu:)
Ha en toppen dag!
Kram

Niiinis
Niiinis
Reply to  Susanne
7 years ago

Åh lyllos dig, låter helt ljuvligt! ♥

Lena
Lena
7 years ago

God morgon
Just det…… julklappar va det också 😉 Fick maginfluensa förra veckan så ligger lite efter i planeringen kan man säga 🙂
Önskar dig en fin dag
Kram

Niiinis
Niiinis
Reply to  Lena
7 years ago

Åh NEJ! Värsta värsta som finns. Hoppas du kommer ifatt! ♥

AnsoAnna
AnsoAnna
7 years ago

Håller med om julkalendern. Mysig o spännande.
Ha en fin dag Nina!

Niiinis
Niiinis
Reply to  AnsoAnna
7 years ago

Ellerhur! Så mysig. Kram

Frida Norlin
7 years ago

Hej! Jag ska åka och köpa mina sista julklappar idag på Erikslund, så skönt när man är färdigt. Men jag kan trösta dig med att vi inte köper så många julklappar ☺️

Niiinis
Niiinis
7 years ago

Underbart, heja dig! Skönt att vara klar…. tänk på mig sen när jag flänger runt! 🙂

Kina
Kina
7 years ago

Här är bara bra. Långis med jycken i stålande sol och några minus bara snön som fattas❄️☀️❄️ kom att tänka på en sak vilket vardagsrums bord blev det sen? Ha en bra dag.

Evelina
Evelina
7 years ago

Jag älskar julkalendern.. Den är precis sådär juligt magiskt, lite gammaldags och spännande som det ska vara. Så bra!! Kluade förövrigt på samma sak som dig häromdagen…Jag har också nejlikor hemma som har varit fina SUPER länge…Underbart när man kan ha blommorna länge utan att behöva kasta bort efter två ynka dagar typ.

Lotta
Lotta
7 years ago

Jag älskar nejlikor och Nejlikor älskar sockerdricka Till och med billiga buketter från mataffären slår ut och blir jättefina hur länge som helst med sockerdricka i vasen. På julklappsfronten har även jag kommit till två stycken, hoppas få till några fler i helgen. Ha det fint trots mörkret!!!

pezze
pezze
7 years ago

jag e nog klar med julklappar för det blir inte så mkt julklappar te vårt lilla familj.. en del vill inte ha några julklappar.. men jag köpte ändå en julklapp varsitt te de 2 syskonbarnen o te min lillebror..
men tänkte ge mamma en handskriven kort där jag skriver att jagt bjuder på fika/middag på ngt cafe/restaurang.. det uppskattat hon nog…
o frågade min lilla mormor häromdagen via sms ( hon har lärt sig o sms med sin DORO-mobilen) om vad hon önskar sig i födelsedagspresent (fyller 95 år den 11e) o i julklapp.. men hon ville bara ha en kram av mig… 🙂

pezze
pezze
7 years ago

o föresten.. håller med om julkalender.. den e rätt mysigt.. men enda nackdelen e att den e så kort.. ca 15-13 min.. hade velat att den va liitte längre.. typ 20-30 min..:-)

Nästa inlägg

Pokebolltårta – När bakningen går åt helskotta!

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x