God kyckling och körig dag

Halloj!

Gapar lite tomt på bloggen nu så jag antar att ni är ute och shoppar och donar med julfix. Själv sitter jag med ögonen i kors i soffan och bara MÅSTE slänga in ett inlägg för att säga hej efter en väldigt hektisk dag. Jag har fullt skägg hörni, julfix eller inte. Jag har mycket jobb nu så det känns som dagen börjar när jag vaknar vid halv 3 och slutar när jag somnar vid 19-19.30 på kvällen.

jsquad

Hade på mig en favvo från Jsquad idag. ♥

Dagen har som sagt bestått av jobb jobb jobb idag. Nu sitter jag i soffan och är sååå sugen på något gott. Jag vill hälla i mig mjölkchoklad, jellybeans och dillchips samtidigt. Den smaken är så god, låter säkert helt sjukt men det är det. Känns som jag har supercraving på oyttigt. När jag var liten älskade jag att äta äpple och dricka mjölk samtidigt. Lika konstigt det med kanske? Sen åt jag mandelmassa med sked….tyckte att det smakade konstigt och äckligt men ändå gott. Haha. Bisarrt? Ja verkligen. 😀

 Åh hörni, jag lagade så god mat ikväll. Köpte kycklinginnefiléer och körde lite långkok i ugnen på dom i en galet god sås. Fix en fix idé inne på ICA och tänkte att jag ju måste kunna använda en av mina favoritdressingar i maten.

img_5247

Lite otippad ingrediens kanske eftersom användningsområdet är ett annat. Detta är ju en dressing som ska blandas ut med olja och vatten. Men kan säga att det blev en riktig höjdare i såsen jag gjorde.

img_5248

Kass bild. Men detta är kycklinginnerfiléer som fått ”långkoka” i en härlig krämig sås i ugnen. SÅÅÅ GOTT!

RECEPT 4 pers:

700 g kycklinginnefiléer
2 dl creme fraiche
2 dl vispgrädde
2 gräddfil
2 pkt salladsdressing Grekisk
8 kocktailtomater (gärna romantica)

Gör såhär:

1) Lägg de tinade kycklinginnerfiléerna i en ugnssäker form.

2) Blanda dressingpulvret från 2 påsar, creme fraiche, grädde och gräddfil. Häll allt över kycklingen.

3) Skär upp tomaterna i klyftor.

3) Skjuts in i ugnen på 175 grader i ca 1½ timme. Efter ca 45 min slänger du in kocktailtomatsklyftorna över. Långkoka just för att få den där härliga möra kycklingen och en sås som fått gojsa till sig ordentligt. Servera med ris.

Nähepp, nu ska jag lägga mig raklång en stund. Är så trött nu så jag knappt orkar hålla upp huvudet. Ska dock sitta här vid datorn en liten stund till, ska påbörja ett inlägg som jag ska publicera imorgon. Jag vill tipsa dig om en sak nämligen.

Hörni! Imorgon börjar Jul med Ernst! ♥♥♥♥♥♥ LYCKA! Ikväll är det väl Bachelor också eller var det igår? Åh jag blir inte klok på den serien. Jag vill ju så gärna att han ska välja Annika! Pratade med några vänner om det och dom tyckte inte alls att han skulle välja henne…. Tänk, det där jäkla Bachelor har man ju haft i sitt liv i en hel evighet. Då i början var det ju från USA.

bachelorette

Vem minns inte Ryan och Trista? Gifta och har 2 barn tillsammans idag. En riktig LOVESTORY! ♥

Nä, nu somnar jag dreglande.

Stor kram Nina ♥

 

12
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jessie
Jessie
7 years ago

Jag tycker också att han ska välja Annika! Dom har äktenskapstycke❤

Th
Th
7 years ago

Tycker som du,att han ska välja Annika

Ann-Christin
Ann-Christin
7 years ago

Jag hejar också på Annika! 🙂

Nästa inlägg

Tips på bra julklapp!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x