Tips på bra julklapp!

Nu vill jag göra lite reklam för min vän Jennys Matbloggs bakbok. Tycker att det är en toppenpresent att ge bort i julklapp. Ett riktigt hett julklappstips! Åh den är så fin, det finns så mycket gott att baka i den. Köper du den inte julklapp så tipsar jag dig om att köpa den till dig själv och baka massa gott till julens alla firanden. 🙂 Bra va?

julklappstips_jennysmatblogg_ jennys-matblogg_bakamedgodis_julklappstips

Kolla så fin?

Det finns massor med lättbakade härligheter i den här boken. Sånt som verkligen alla klarar av. Dessutom är den väldigt söt här hemma i min lilla bakbokshylla. Jag ska testa och baka den här tårtan här uppe någon dag. Ser hur god ut som helst ju.

HÄR köper du bakboken! 144 pix, som hittat ju! ♥

7
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Annorlunda god inlagd sill

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x