Morgonsurr

Godmorgon! 

Mörkt mörkt mörkt! Nu saknar jag snön. Det skulle ljusa upp vår värld en hel massa. Men, den där snön verkar dröja. ❄️ Sen klagar man väl när den väl kommer.


Jag tror att den här morgonrocken vuxit fast på mig. Skönare får man leta efter. Såg att den var helt slut nu, lite synd för den hade du kunnat köpa i julklapp till någon du tycker om, eller till dig själv….ännu bättre!

Pratade precis med en butiksägarinna igår om att det finns så många kvinnor som sällan unnar sig. Som hellre köper till andra än till sig själv. Är du sån?


Jag ÄSKAR min julkalender. Så mycket god choklad. Men jag försöker vara lite ”duktig” och spara mig till helgerna. Inte helt lätt…..


Hörni, apropå julkalender. Den här har lyckats bli så spännande så Milo är uppe och studsar långt innan 5. DET var ju inte planen liksom. Alltså, smickrande att han gillar den, men att den skulle bli SÅ spännande….ja jag vettitusan alltså? 


Nu var det längesen jag bakade den här glutenfria limpan.  Helt klart en av de absolut bästa och godaste bröden. Alla i familjen tycker att det är jättegott. Räcker länge gör den också.  Ska nog handla ingredienser till den idag. Någon tipsade också om saffransmazariner. Mums! DET måste jag testa!


Apropå att unna sig. Jag önskar mig en hel del i julklapp men har inte ens nämnt vad egentligen. Det som absolut skulle vara nödvändigast skulle vara ett nytt objektiv till min kamera hittade ett igår men det kostar nästan 6000 spänn. Usch! Dyrt med grejer till kameran men OJ vad mycket finare bilder man kan ta! Jag önskar mig softboxar (ljusboxar) för att kunna ta bättre bilder till bloggen nu när det är KÖÖÖÖÖLSVART ute. Sen önskar jag mig ett badkar….saknar badkar så jag blir knäpp. Har lite planer för det kanske? Hmmm, vi får se? Sen skulle det inte göra ont att få några såna här härliga doftljus. Älskar VOLUSPAS Ambre Lumiere, den doftar såååå göttigt!

Aja, nu har jag jålat tillräckligt här. Måste klä på oss och åka till skolan. Vi hörs senare igen!

Kram Nina ❤️

10
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Therese
Therese
7 years ago

Här har vi snö, men då istället en sol som knappt går upp om dagarna man kan visst inte få allt ☺

Åsa Berge
Åsa Berge
7 years ago

Hej!
Synd att morgonrocken har tagit slut, för den ser skön ut =)

Nästa inlägg

God kyckling och körig dag

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x