Julklappstips – Billigare märken

Inlägget innehåller adlinks (annonslänkar) för Ellos.

Nu tänkte jag börja med julklappstips på allvar. Jag älskar själv när jag får tips på vad jag ska handla och tänker att jag då gärna vill dela med mig av det som jag snappar upp. Tänkte börja med att tipsa om märkes REA. Hur bra? Ja, alltså….hur bra som helst om ni som jag har barn som gärna ser märken i deras garderob t ex. Det verkar vara något en hel del ungar går igenom, det där med märkes eran. 😉 Nu hittade jag märken med REA upp till 50%! All REA (kläder, leksaker m.m.) hittar du HÄR!

Genustänket är som du själv vill och som passar dig och de dina. Har mest stolpat upp så att du själv ska kunna välja.

Till lillgrabben (eller lilltjejen)

ellos-rea-pojke

Badcape HÄR

Till lilltjejen (eller lillgrabben)

julklappar-flickor-rea

Gulliver snekars HÄR

Till tonårsbruttan (eller tonårsgrabben)

julklappar-tonaring-rea

SVEA Sweatpants HÄR (dessa finns i sweatpants också, så fint).

julklappar-tonaring-pojke

Henri Lloyd Pikétröja HÄR

 Hoppas Du nu fått inspiration att hitta lite julklappar kanske? Kan man dessutom få det till lite billigare peng så är ju det en redig bonus ju. 🙂

15
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Kalasdag

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x