ANNONS

Gubbröra

/

Dags för ett typiskt juligt recept. Vad sägs om gubbröra? MUUUUMS! Åh jag älskar gubbröra. Jag brukar kunna skala en kall kokt potatis och så doppar jag den i röran. Eller tänk dig en knäckemacka med skivad kall kokt potatis och så gubbröra uppepå. Åh herremijee så gott.

Shutterstock

RECEPT GUBBRÖRA

125 g ansjovisfilé
4 hårdkokta ägg
1 rödlök
1 dl crème fraiche
0,5 dl majonnäs
0,5 dl hackad dill
0,25 dl hackad gräslök
vitpeppar
salt

Gör såhär:

1) Hacka anjovis, skala och hacka äggen, skala och hacka också rödlöken. Lägg allt i en bunke.

2) Ha i creme fraiche, majonnäs, dill, gräslök och vitpeppar och salt. Var försiktig med saltet dock då anjovisen i sig är salt.

3) Blanda samman allt och servera.

Gillar du recepten blir jag jätteglad om du klickar i det lilla hjärtat under inlägget.

Här kan du följa mig; 

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR

Kram Nina

3
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00