En superbra och billig julklapp

Inlägget är bl a lite reklam för min sons UF företag!

Hej på er!

Ja jag har ”bara” hunnit in med mitt samarbete och mitt urgoda recept än så länge. 🙂 Jag har ändå jobbat som en myra hela förmiddagen. Hann faktiskt ut på en promenad den här morgonen också. Så skönt! I morse kände jag mig riktigt energisk och kraftfull på promenaden. Som att det ger effekt att fortsätta knata och komma iväg på sina små promenader. I början känner man sig bara klumpig och seg, men sen kommer det morgnar när man är stark. Fifasen så himla härligt alltså.

Här hade jag precis kommit in och satt mig tillrätta med en varm kopp the i soffan. Ja men sådär som man bara läser om. Haha…. krypa upp i soffhörnet med en kopp the låter ju liksom för bra för att vara sant! Men inte idag serru, idag var det precis det som hände. Det var sååå härligt verkligen. Kinderna tinade upp och så det varma thet som värmde insidan. Gött gött! ♥

Hörni, nu ska jag skriva till dig om något som jag är så otroligt stolt över. Min Elliot och hans kamrater har startat sitt UF-företag nu. Jag är en av mentorerna för företaget och är såklart inte det minsta opartiskt här utan tycker ju att deras företag är bäst! 🙂 Självklart så ville jag då göra reklam för deras underbara lilla pryl som jag numera testat och faktiskt storgillar! Det här är precis sånt som jag saknat lite i mitt jobb som bloggare faktiskt. Att kunna ta lite snabba outfitsbilder med iPhonen t.e.x. (OBS: Den funkar till alla smartphones och t.o.m stora läsplattor. Den är också super att kunna ta en gruppbild med, där många ska vara med. Åh jag tycker den här idén är superbra!

img_5222 makeitclickuf

Först och främst så får man med en sån här liten ”klickmojäng”. I denna döljer sig ett litet batteri och en liten knapp där du gör den mottaglig för din bluetooth-enhet. När du sedan kopplat ihop enheten med din iPhone är det bara att knäppa bilder. Det som är så supertoppen är att man också kan beställa till som ett litet stativ.

makeitclickuf_iphone_foto img_5225

Den här lilla ”spindeln” kan du böja precis hur du vill och ställa upp där du känner för att ta bilder. Jag har också testat att hänga fast den på saker, som t ex ett dörrhandtag eller där den passar att hänga när man ska ta bild, funkade utmärkt det med!

img_5538

”CLICK”, så tar man bara en bild hur som helst liksom. Ämen jag älskar den här lilla mojängen och DET kan jag faktiskt säga utan att en av ägarna till företaget är min son. 🙂 På sant! ♥

 Här är en bild som jag tog med min lilla clickmojäng, med stök och allt i bakgrunden! 🙂 Ja men grym verkligen.

Nu tänkte jag ju såklart att jag skulle skriva om den här lilla mojängen och tipsa er om att den finns, och att ni ju måste passa på att köpa den i julklapp till någon, eller till er själva kanske? Jag tänkte att vi skulle hjälpa min pojk och hans kompisars företag. Det finns nämligen andra UF företag som går som tåget medan Elliot och deras företag haft lite bekymmer och kommit igång lite sent. Men nu så…. så då sa jag att jag skulle skriva till mina bloggisar om deras pryl och kolla om NI kanske var intresserade av den här lilla prylen! 🙂

Den lilla clickmojängen kostar 99 kr och om du vill ha den superduper braiga hållaren till så får du hela klabbet för 129 kr. Du som läsare av min blogg får ett litet julerbjudande nu på 10% rabatt på setet med både hållare och clickmojäng. Ange rabattkod NIIINISJUL så får du rabatt på setet! Glöm inte att ange det. 🙂 Löp & köp liksom. Clickmojängen finns att beställa i svart HÄR och i vitt HÄR, sedan hittar du paketet på både clickmojäng och hållare HÄR.

HAPPY SHOPPING! ♥

9
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
7 years ago

Men va??!!!? Värsta grejen ju! Hoppas det tar fart för dem, kan lätt se varenda japan med en sån i handen 🙂 De har väl tagit patent???

AnsoAnna
AnsoAnna
7 years ago

Så, då har jag beställt en 🙂
Kul att din son är en av ägarna!!

Emma
7 years ago

Det verkar supersmart! Bra att den kan hålla i luren också ! 🙂

Kina
Kina
7 years ago

Så kul med driftiga ungdomar/ungavuxna! Hoppas dom lyckas

trackback
7 years ago

[…] En superbra och billig julklapp […]

Nästa inlägg

Idag var det nära ögat! 

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x