Funderingar & konst

Godmorgon finisar! 

Torsdag morgon. Jag har så mycket i huvudet just nu. Mycket funderingar som rör sig, om framtiden, om vad jag ska fokusera på, om livet i största allmänhet. Jag drömmer så vansinnigt mycket varje natt, både mardrömmar och vanliga drömmar. Det känns som hjärnan bearbetar mycket hela tiden. Det är lite därför jag också är ute och går mycket. En promenad, även om man lyssnar på en podd samtidigt, sätter igång tankarna och hjälper till att sortera. Jag kan komma på mig själv med att vara i mina egna tankar och inte ha lyssnat alls på vad som sagts i öronen på mig.


Häromdagen vaknade jag med en sån otrolig lust att måla igen. Efter min utställning i april så kändes det som jag lade mitt skapande på hyllan. Trodde jag. Pratade med min fina vän Sofia igår och berättade om lusten som infunnit sig igen. Hon, som målat sen 90 talet, berättade att det är rätt typiskt att det beter sig så. Lusten kommer och går. Det är oftast då man ska skapa och måla, då när lusten är som störst.

Jag funderar på att köpa på mig lite nya färger och canvas och börja skapa. Hmmmm….kan väl bara säga att tajmingen på den där lusten inte kommer så lägligt. Det finns rätt mycket annat att göra om man säger så. Får se när jag får till det, kan bara hoppas att lusten fortsätter.

Nu fortsätta med morgonbestyren och köra Milo till skolan. Vi hörs senare.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Luciafirande

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x