Isigt 

Halloj i stugorna! ✨

Åh, Milo är precis på väg att somna. Han blev hämtad av storebror Thedde för en fika. Han hann inte vara med på själva fikat igår Thedde, bara på själva luciauppvisningen, därför blev det en liten brorsfika idag.

Ver ni hur fint det är att ha detta spann på barn? Att jag har en snart 21 åring som är så mån som sin lillebror så han snor med honom på en fika idag? Eller när min 18 åring lajjar loss med Milo för att han har lite tråkigt eller bara för att muntra upp honom. Ja, man kan väl säga att den lille här i familjen får en hel del uppmärksamhet och kärlek och det är så jäkla fint att få vara mamma till dem alla tre och ha det spann som det är på dem.Oj vad kallt det var i morse när jag promenerade. Åh herre alltså….det kändes som om man andades is. Haha….kolla in mina ögonfransar? Det blev is i dem också. ❄️❄️❄️ T.o.m mössan var isig.

Gissa hur skönt det var att komma till huset och veta att snart får man hoppa in i värmen.

Hörni, nu började precis…..


…”Jul med Ernst”…. Ååååååååh, happy day! Ääääälskar ju Ernst!

Ha nu en mysig Ernst-kväll.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kina
Kina
7 years ago

Har sagt det förr men säger det igen. Hur mysigt ser inte ert hus ut! Så charmigt! Härligt med långa promenader i snö och kyla och faktiskt oxå sol i bland. Du borde köpa en hund! Du som är hemma för det mästa på dagarna och är ute på promenader. Vi köpte vår första hund för snart sex år sedan,och jag lovar det var det bästa vi gjort! Så mycket kärlek! ☀️❄️

Th
Th
7 years ago

Ernst-kvällar är ju heliga sen Wahlgrens värld efter det,härlig och tokig familj..en perfekt torsdagskväll helt enkelt❤

Kina
Kina
7 years ago

PS Ernst är grym! Men gjorde två av hanns recept förra helgen Jansson på bla sötpotatis och hanns piroger med surkål lök äpple mm och nej inget blev gott! Så den där Ernst kanske iaf inte kan allt men mysig är han!

Nästa inlägg

Grova tekakor – LCHF

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x