Jul/Nyårsklänning

Inlägget innehåller adlinks (annonslänkar) för Indiska.

Har du hittat alla klänningar till allt julfirande? Fifan så svårt det är/var alltså, det måste jag ju bara säga. SNARK! Jag är ingen klänningstjej egentligen men VILL verkligen ha det när det är ordentliga fester som jul och nyår. Man känner sig ju uppklädd och lite härlig då. Vem vill inte det?

Jag beställde i alla fall en klänning från Indiska och ska säga att jag verkligen är förvånad över hur sköööön den var. Det var som att ta på sig ett skönt nattlinne ju för tusan.

klänning_indiska

Jag min klant råkade få roll-on på hela klänningen innan jag tog på mig den så då vet ni var de ljusa fläckarna kommer ifrån. Inte struken heller men jäklar i min låda när den stryks, man fixar sminket och håret så kommer man den bli hur fin som helst! Vet inte om jag ska ha den på jul eller nyår dock? Jul tror jag, för då ska jag äta som en liten gris. 🙂 Det KAN man i den här klänningen. 🙂 Jag ska nog brun utan sola mig också.

img_5639

Ni vet ju att jag är en storgillare av kläder som döljer magen. Denna har en fin drapering i fram som liksom hänger lite i fram. Love it! ♥

klänning_indiska

img_5642

Sen är ju jag en ”bootie” girl. Haha…. nä men jag har rätt mycket rumpa och den får plats den med. 😉

img_5648

Du hittar klänningen HÄR.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Funderingar & konst

© Niiinis Kitchenlife
Powered by ProAd
Follow
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x