Middag på tu man hand

Godmorgon finisar!

Igår fick jag ett sms från Tony om att han ville att vi skulle gå ut och äta. Bara vi. Jag nappade direkt, precis vad vi behövde. Lite härlig egentid.
image

image

Pinchos

Vi bokade bord på Pinchos. Så himla gott och mysigt att bara få sitta och äta gott, sitta tysta, prata, mysa, njuta. Jag kom på mig själv med att humma högt för mig själv flera ggr.

image

image

image

image

Innan vi åkte hem vid halv 9 hann vi in på Players (bästa puben i vår lilla småstad enligt mig) och sitta en stund.

Åh, nu är jag så kär i min fina man. Ja men du vet, sådär förälskad. Kär är jag alltid men nu lite extra förälskad. Vi pratade om så mycket bra saker. Gick igenom. Planerade. Redde ut frågetecken och bara mådde bra tillsammans. Ibland, helst när livet tuffar på i 300 blås, så behöver man landa lite. Jag har lärt mig en del på vägen, vad som är viktigt. Njuta av de små korta stunderna. Ta den där lilla stunden att ”catch up”. Det behöver inte vara en resa, en weekend eller något stort. En enkel middag på tu man hand i ett par timmar med barnvakt, jo men det räcker.

Nu såsar vi i soffan här. Bara är. Så skönt! I eftermiddag ska vi till min syster som fyller år idag. Sen blir kvällen lugn och skön bara, vid TV:n.

Strax ska jag bjuda dig på ytterligare ett recept. Så vi hörs snart igen!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Vickis
Vickis
7 years ago

Vi har precis gjort något liknande, jag och min sambo.
Vi hade ordnat med barnvakt för något som blev inställt pga sjukdom, så vi lämnade barnen och tog in på hotell i grannstaden 10 minuter bort.
Det ingick afternoon tea, middag och frukost så det enda vi har gjort är ätit, hängt på hotellrummet och bara varit. Så mysigt!! ❤
Som du säger så behöver man pausa när livet bara swichar förbi.
Och kärleksboosta såhär veckan före jul var ju inte helt fel kan jag säga!

Nästa inlägg

Missa inte!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x