Vilken morgon! 

Godmorgon! 

Ja herreminjeee… Var ska jag börja, denna morgon har nog varit den märkligaste på länge!

Först sov jag till 8!!!! Ämen va? Ja, jag jar två nätters dålig sömn bakom mig så det kanske förklarar saken. Men att vakna när det börjat ljusna…..typ obehagligt. Haha!

Fick ett tidigt sms från exet, han undrade om han och Thedde skulle handla lite färska frallor och komma på frukost?  Mysigt som tusan! ✨Så vi har haft långfrukost här hela högen.

Men sen hände det konstiga. Jag hade inga stearinljus kvar så jag la värmeljus på vår ljushållare som hänger från taket. Skulle städa undan på bordet och kom åt den.


Ett stearinljus trillade ner i mitt ansikte och lite i håret. AJ! Reagera blixtsnabbt med att gnugga ansiktet med min hand. Ja herre…tog sin lilla stund att få bort! Det bränner lite härligt där nu också…

Sedan har jag haft jakt på ungdom. Batteriet urladdat och ingen information till mamma, hur svårt kan det vara att få iväg ett mess till mamma liksom?

Well well, nu är jag lugn igen. Ska strax åka iväg och kolla Thedde när hans lag han tränar ska spela match. Sen ska du få ett toppen erbjudande av mig! Det får du inte missa! ❤️

Kram Nina ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Saffransmuffins med julig frosting – LCHF

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x