Julklappstips

Inlägget innehåller adlinks (annonslänkar) för Glossybox.

Igår låg Glossybox i brevis. Kom att tänka på att det ju måste vara en superbra julklapp… Det går nämligen att köpa presentkort på både 6 och 12 månader. Hur smart? HÄR hittar du de olika varianterna. I denna omgångens glossybox fanns det återigen riktiga godingar.

img_5763 img_5764 img_5765

En exklusiv liten rosa box. Den här oxen kommer nog få fungera som ett litet smyckesskrin tänker jag.

img_5766 glossybox

Nom nom nom….massa smått och gott!

img_5769

1) BURTS BEES handsalva, du som provat läppvallan vet att detta är så otroligt bra alltså. Nu har även denna handsalva kommit som ska vara bra mot självsprickor och riktigt torra händer.

img_5768

2) MDMFLOW läppstift, åh den här är verkligen superhärlig. Alldeles mat och sådär ”nude” i tonen. EXAKT en sån färg som jag letat efter. Återfuktar gör den också. Wieee….

3) THIS WORKS, en 3 i 1 produkt som gungerar som en fuktmask, fuktkräm och en primer som återfuktar och jämnar ut huden samtidigt som den ger glow. Ämen är den här sann eller den här krämen? Den är rätt dyr den här, ska bli sååå spännande att testa.

4) CARMEX, detta är ett av VÄRLDENS mest omtyckta läppbalsam. Jag testade den igår och jag vet inte hur jag ska förklara den riktigt. Den var typ mjuk och skön samtidigt som den var svalkande och fräsch. Nästan en skum känsla men skithärlig. Den är antiseptisk och lindrar t ex klåda och irritation. Denna kommer garanterat att ALLTID finnas i väskan. Doftar magiskt gott också!

5) BATISTE STYLIST, en volume spray. Jag gillar ju deras torrschampon, ska bli spännande att se hur volymigt jag kan trolla till barret med denna?

HÄR kan du själv börja prenumerera. 139 kr i månaden kostar det.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Dekorerade pepparkakor

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x