Juldagen också…

Inlägget innhåller adlink (annonslänk) för Cellbes

Godmorgon på er!

Igår blev det verkligen inget bloggande alls. Vi hade en ”bara vara” dag och jag tog en vila ifrån allt. Försöker få den här nedrans förkylningen att ge med sig lite också. Dock så har jag typ ”liggsår” idag. Att bara ligga en hel dag är typ kasst för en svag rygg och nacke så idag måste man upp och stå. Så då tar vi en liten tur idag tänker jag. Jag blir rastlös så jag smäller av också… allt går ju lite på halvfart nu. Vi är lediga alla i familjen så allt är verkligen slooooow nu.

Vi firade ju även jul på juldagen. Jättemysigt att få två dagar att fira julen. Den som tyckte det var roligast var nog Milo. 🙂

jag-juldagen

Jag var ju hängig men lyckades ändå fixa till mig lite. Hade på mig min nya klänning från Cellbes (<-LÄNK).  Ämen skönast i världen är den. Superrymlig runt magen men ändå figursydd så man inte ser ut som en potatissäck. Just the way i like it. Det är fet-REA på den nu så rusa in och fynda på länken här ovan vetja.

juldagen-familj

juldagen-dukning

Det var så himla mysigt dukat och fixat när vi kom. Så juligt! ♥ Vi åt länge och så gott. Magen stod i fyra hörn. 🙂

juldagen-milo

Milo fick öppna några av klapparna på juldagen också. Måttligt nöjd… 🙂

img_5923 img_5927

Själv fick jag bl a dessa underbara Michael Kors örhängena. ♥

img_5930 img_5931 img_5932

Fick också den här ursnygga tunna bombarjackan. ♥ Har också fått en sån superdupergrej av barnen som jag bara måste visa dig sen. 🙂

img_5947 img_5948

Tony fick den här grymt snygga FOSSIL klockan, han fick också en sån musikgrunkegrej till hans gitarr. Sånt där som jag inte riktigt fattar nåt av. 🙂

Ja, det var julen det. Nu börjar vi sakta vandra mot Nyårsafton, tänkte tipsa dig om lite gott till det senare. Ha nu en fin tisdag, själv ska jag fixa mig i ordning så vi kan åka.

Kram Nina ♥

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Julafton i bilder

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x