Årsresumé del 1 – 2016

Godmorgon 2017!

Vad konstigt det känns, året 2016 är härmed förbi. Vår nyårsafton, som jag ska skriva om mer senare, blev en lugn tillställning. Vi skulle ju gett oss av till vänner som sagt men Milo somnade och jag började dåsa vid 22.30 tiden. Tony pussade ”Gott nytt år” på mig vid 12 slaget och raketerna ven som om det inte fanns någon morgondag. ⭐️✨ Så kan man också fira in nyårsafton.

Jag som knappt drack något alls igår vaknar upp pigg och utvilad idag, känns härligt då 2017 ska handla om att stärka min kropp har jag bestämt. Inget nyårslöfte så, men jag fyller 45 i år och vet att jag bara slits mer och mer nu. Har ofta ont och känner att jag behöver bli starkare. Dags att göra något åt saken. Ni som läst här länge vet ju att jag oftast går sönder när jag börjar, men jag ska verkligen försöka även om jag får ont. Du vet, vila lite men sen på’t igen ba.

Eftersom jag tänkt att 2017 ska vara året jag ska stärka min utsida (och därmed också insida) så har jag börjat året med att gå med i en utmaning där man ska träna något i 30 min per dag hela Januari. En kompis till mig som också ska gå med som tipsade. Det kan vara allt ifrån promenader till jogging, tabata, yoga och styrketräning. Whatever! Bara det är en halvtimma per dag. Har gått med nu och kickstartar året med det. Behöver säkerligen pepp för detta kommer vara en rejäl utmaning, men skam den som ger sig. Jag ska dessutom ta det lite lugnt i början så man inte pajar direkt. Jag ska verkligen ge mitt allt för att klara det. Sedan är tanken att det ju ska fortsätta men då i sin egen takt, inga måsten men träning på lagom nivå. Spännande!

Nu tänkte jag börja med att gå igenom lite från första halvan av 2016.


I Januari lärde sig den här korven att åka skridskor ordentligt! En lyckans dag. ❤️


I februari fick vi en solig heldag i Romme. 


Det var också den månaden vi blev så oerhört rädda då vi fick ett samtal från skolan och Milo skadat sig. Allt gick ju så bra det kunde gå och det är jag evigt tacksam för. ❤️


I Mars for jag och Tony på en ensamhelg till Ystad för en utställning och lite spamys tillsammans. En helt underbar helg!


Det var också i mars som min förstfödde fyllde 20 år. ❤️


I april vågade Milo äntligen ta hål i örat (tyvärr igenvuxet idag då han fick en liten i infektion i det). Men en stor dag!


Ytterligare en utställning hanns med på Hard Rock Café.


Det blev också några  ”girls night” genom året, ett av dem var firandet av fina Cia som fyllde 40 i maj.


Vi åkte också och var med på öppningen av Furuviksparken och vann den här härligheten.

Världens finaste systerson Edward föddes! ❤️❤️❤️ Så mycket kärlek för denna krabat! Han fyllde ut vår familj med ännu mer kärlek den 19:e maj 2016. 


Vi var också på galapremiären av Angry Birds.


Skolavslutning! ❤️Altanbygge nr 1! 


Vi försökte heja fram Sverige också! ⭐️


Vi firade också en midsommar som hade allt man kan tänka sig. Mys med mamma och pappa och en  MAGISK avslutning.

Fortsätter med del 2 av årsresumen i eftermiddag!

Kram Nina ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Snart nytt år….

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x