Nyttig glass – Biomys

Fifan, nu hände det där som jag hatar mest med att blogga. Precis när jag skull publicera så bara försvann allt. Det är som att tangenterna får tuppjuck och så bara raderar den allt! Trodde jag lyckades återskapa det men icke sa Nicke. Bara till att börja om. SNAAAAAAARK!

Jaja, dagen har i alla fall varit bra. Milo och jag har verkligen hängt hela dagen. Började förmiddagen med lite sovrumsfix dock. Ska ta bilder sen när allt är klart. Sedan tränade jag, Milo hakade på så gott han kunde. Körde sån hemmaträning på golvet bara, skitjobbigt och skönt efteråt.


Vid lunchbordet avverkades ämne efter ämne. Han är så skitkul just nu för man pratar om allt mellan himmel och jord liksom. Känns som en liten vuxen som sitter där framför en. ❤️


Eftermiddagen fortsatte i biomörkret. Jag bokade filmen SING åt oss och jäklar i min lilla låda så kul den var. En av mina absoluta toppfilmer när det kommer till animerade filmer. Så grymt rolig så jag och Milo gapskrattade flera ggr. Härlig film alltså! Den får 5 Niiinisar av 5 möjliga.


Tänkte avsluta med att tipsa dig om världens godaste och enklaste glass som dessutom är nyttigare.

MANGO/KOKOSGLASS

4 dl kokosmjölk

500 g fryst mango

1/2 dl honung.

Gör såhär: 

Blanda alltsammans i en blender. Kör runt det tills det är en jämn smet. Häll smeten i en bytta som går att frysa. Täck över me plastfilm och frys i 3 timmar. Perfekt gotta till TV kvällen.

Hörni, nu somnar nog jag snart. Milo somnade just här och jag brukar ligga tätt efter. Hoppas ni får en mysig kväll nu.

Kram Nina ❤️

Följ mig gärna på FACEBOOK för mer inspo och recept HÄR
Följ min Instgram HÄR

30
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Att återhämta sig! 

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x