Smoothiebowl

Godmorgon finisar!

Oj, jag sov nästan till 6 i morse så jag känner mig riktigt utsövd faktiskt. Tony är fortsatt sjuk och hemma stackaren. Denna mancold kom verkligen och tog honom på allvar. Milo kom ner här och sa att han blev väckt av pappa.

”Jaså, väckte PAPPA dig?” frågade jag förvånat då det skulle varit en skräll om Tony var uppe SÅ tidigt.

”Ja, han snarkade så högt” svarade Milo.

Haha, alltså Tony kan snarka så hela övervåningen skakar alltså. Han har att brås på också, Tonys pappa är nämligen likadan. Gissar att förkylningen inte gör saken direkt bättre.


Ska strax svänga ihop min egenkomponerade nyttiga yoghurt (eller smoothiebowl som det också kallas) här förstår ni. Det är sååå gott och fräscht alltså, du måste prova.

RECEPT NYTTIG YOGHURT/SMOOTHIEBOWL:

1 banan

1 dl frysta blåbär

1 dl fryst mango

3 msk solrosfrön

½ dl havremjölk

Gör såhär:

Dela upp bananen till slantar och lägg de i en blender, häll också i de frysta blåbären och mangon. Häll också i solrosfröna och havremjölken. Låt blendern köra i några minuter så att allt blandas till en härlig fluffig ”yoghurt”. Häll upp i en tallrik. Ät gärna med någon granola, solrosfrön eller något annat du gillar att ha på yoghurten.

Voilà, så har du en riktigt nyttig och härlig frukost. Hepp, nu lite jobb vid datorn innan jag tar tag i övervåningen.

Vi hörs igen om en stund!

Kram Nina ❤️

Följ gärna min Facebooksida för mer inspo HÄR

Följ gärna min Instagram HÄR

2
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sophia brunnberg
Sophia brunnberg
7 years ago

Snacksen såg väldigt goda ut, dessa ska jag göra någon dag. Gjorde gratinerade zucchinin du tipsade om, men med vegofärs, det kommer bli fler ggr. Min sambo snarkar i perioder men jag har löst det med öronproppar så skönt att inte bli väckt både för mig och för honom som får höra det av mig dagen efter…Min pappa använder snarkspray från hälsokost affär, det är stor skillnad på hans snarkningar

Nästa inlägg

Ååååh sööööötis! 

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x