Slapparsöndag

Gokväll finisar!

Helt otroligt, men jag ligger fortfarande i morgonrock förstår ni?! Haha…. Nämen jag vaknade upp och var förkyld IGEN. Blök. Tony är fortfarande genomförkyld och vi har ju flängt och farit hela helgen så det blev väldans skönt att dagen blev som den blev. Milo blev hämtad av grannarna för en förmiddag i pulkabacken dessutom så då kunde ju vi slappa vidare i morgonrockarna med gott samvete också. Halleluja! Dock så bakade jag glutenfria tekakor på förmiddagen,recept  kommer imorgon. 

”Take a deep breath and just enjoy your life” ja en sådan dag har vi idag.


Bloggar här från schäslongen medan jag kikar på ”Allsång på Skansen” dokumentären (eller vad man ska kalla det) med det andra ögat.

Jaha, hur har helgen varit då?


Jo jag har tränat, kört helt slut på mig själv. Fick ihop promenader och 3 styrkepass denna veckan så jag är svinnöjd. Jag kör hemmaträning och det går alldeles utmärkt det med. Här kör jag en rump/baksida lår övning.


Jag har skottat. Tagit boet snön från bilen. Alltså det är ett skämt hur mycket snö det var på den? Jag jade att göra kan man säga. Snön på biltaket är kvar, hittade inte vår borste så jag nådde inte. Det kommer se lite kul ut när jag och Milo ska ut och åka med den sen.

Jag har stått och tittat på vårt träd som är helt fullt med fåglar. De äter på äpplena som sitter kvar. Vi som hade tänkt att plocka bort dem, men vilken tur vi inte gjorde det….nu har de ju mat.


Vi har pulat i exets lya. Tog bilder med finkameran men de var katastrofdåliga. Tyvärr, hade ju tänkt visa dig. Det blev jättefint verkligen, vi har skärmat av ett rum i vardagsrummet där han har en säng nu och draperier. Grabbarna har varsitt rum och Magnus har knappt fått plats hemma. Men nu så. Sen fick jag curla loss och städa och fixa lite i barnens rum också.


Vädret har varit magiskt vackert. Dessa bilder tog jag när vi skulle åka och hämta pappas släpkärra. Så vackert!


Denna traktor stod utanför pizzerian vi var på igår. Milo som ÄÄÄÄÄLSKADE traktorer som liten ville alltid stå vid däcket för att se hur stort det var. Det har hänt en hel del sedan dess med lille Milo.


Igår åt vi pizza. Pinsamt nog glömde jag säga till om glutenfri, så det fick bli en ny pizza till mig. Klantigt! Ska säga att den godaste glutenfria pizzan finns på Pizza Hut, bara så att ni vet.


Sent igår kväll åt vi lite tacos. Vi hade ingen gräddfil hemma, finns det inte gräddfil till tacosen kan man ju lika gärna skita i att äta det. Så viktig är gräddfil till tacosen för mig. Men, visste du att du kan göra egen? 1 dl vispgrädde och 1/2 msk rå citronsaft, vispa ihop det lite så det blir liiiite fluffigt. Funkade skitbra!

Har ni sett att Tony avancerat från papptallrikar till dricksglas till grönsakerna?! Här kan du läsa mer om Tonys dukning om du vill ha lite bakgrundsfakta.


Nu vill jag bara önska dig en mysig söndagkväll. Här hemma görs det inte många fler knop denna kväll. Ska fortsätta gosa runt i min morgonrock.

Hördu. Ha nu en mysig kväll.

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anne
Anne
7 years ago

Vilka vackra foton! Jag måste bara komma in här och föra vidare vad jag lärde mig i går! (På någon av kvällstidningarnas nätsidor) Det är förbjudet att åka med snö på taket! Hade du åkt ut och polisen hade stannat dig hade de kunnat bötfälla dig för att ha ”osäkrad last på taket”. Det är inte bara för att få in pengar… 😉 Det är farligt. Snön som ligger på taket blir till is som åker bakåt i full fart/kraft och kan slå sönder både vindrutor bakom eller personer vid sidan av vägen. Så nu vet ni det! Hade ingen aning om detta tidigare. Ett tips var att man skulle öppna bildörrarna och stå på karossens dörrtröskel för att nå. Allt gott, kram!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Anne
7 years ago

Men där ser man! Hade ingen aning. Å det där med att öppna dörren, hahaha….såklart man gör så. Så gör jag ju när jag handtvättar bilen. Funkar ju lika bra på snön. Tack för tips hördu, kanske slapp jag böter nu då. Kram

Nästa inlägg

Skönhetstips!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x