Eftertraktad! 

Men hallojsen! ❤️

Har precis landat i soffan efter en dag med mycket fläng. Mamma har varit min partner in crime idag. (Nästa gång vi pratar så kommer mamma fråga – ”vad menar do med de där paaaartne in krajm” med fisk brytning).

Vi gjorde viktiga ärenden på förmiddagen, sedan tog vi en lunch och efter lunchen bokade jag nageltid för att snygga till dem. Mamsen blev också sugen på att fixa naglar så hon har tiden efter mig.

Efter luncheriet och nagelfixet gick vi ned till hamnen då mamma dagen innan sett den omtalade mandarinanden där.


Det var verkligen ett inferno av änder där. De trodde vi kom med mat så vi blev typ hungerattackerade av den här skocken. Hjälp!

Bilarna kunde inte ens köra fram på gatan. Jag fick fungera som någon form av ”andvinkare” och fick till slut in dem från vägen. Piuh. Dagens goda and-gärning.


Jag tror de gillade mig alltså, de gick efter mig som en svans när jag gick och sedan stod de omringade kring mig som en hel hög med beundrare. Fast de var de eventuella brödet jag hade i fickorna som lockade. När de märkte att den här tanten minsann hade ätit upp allt bröd själv tappade de snabbt intresset för mig. Andjäklar!


Nämen titta hääääääär?! Den fina mandarinanden. Det var så kul att äntligen få se den, vi har kikat efter den många ggr. Ursprungligen härstammar den från Östasien och det är en prydnadsand i parker och liknande. Ibland kan en förrymd ande t.o.m hamna i Sverige (vilket är ovanligt) och att se dem här hör verkligen till ovanligheten. Så jag är liksom skitglad över att ha sett den här godingen förstår ni. Där struttade den precis som vilken and som helst.

Nääää, nu somnar jag snart. Ha en mysig kväll nu.

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helene i Götet
7 years ago

Hej , åh vilka vackra bilder med alla änder! Och mandarinanden är ju så fin. Ha det så bra hälsar Helene

Berit
Berit
7 years ago

Åh det låter j u som en toppenbra dag men jag får skräcken av att se alla änder…hade fan skitit på mig!!!
Bild på naglarna vore kul..jag har typ blivit besatt av gel naglar! Äntligen har jag hittat ett sätt att slippa dessa hudsprickor på fingrarna som jag verkligen lider av på vintern.

Nästa inlägg

Glutenfria tekakor

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x