Bra start! 

Inlägget innehåller adlinks.

Godmorgon!

Är ni ute i snålblåsten? Mamma och dom skulle åka på kryssning men avbokade då det ska blåsa rejält på havet idag/ikväll/inatt. Förstår dem. Det skulle jag med gjort! Fy!

Morgonen startade med ett träningspass hos mamma o pappa. De har ju gym hemma så där är det perfekt att köra. Det är ju 1000 ggr roligare att träna me nya träningskläder kan jag säga. Idag kände jag mig som sällskapsresan när jag tog på mig allt nytt för mitt träningspass.

Har klickat hem 3 par träningsbyxor, en knallrosa fleece och skor som jag ska träna i. Kändes verkligen så mycmet roligare att träna, det kan jag varmt rekommendera.


Fleece HÄR.


Träningsmusik i lurarna och sen köra igenom hela kroppen. Shit vad mör jag var efteråt. Wow….slut i alla muskler så jag orkade inte göra annat än sitta. Haha…då har man kört på rätt rejält. Detta är vecka 2 med träningen så nu tänkte jag liksom gå upp ett litet hack. Det vågar jag kanske? Vi får se hur kroppen reagerar efteråt.

Hepp, dags att fortsätta med dagen här. Vi hörs sen hörni.

Stor kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Th
Th
7 years ago

Åh,gillade mattan på bilden när du tar kort i spegeln.. Får man fråga vart den är köpt skulle passa prima hemma hos mej ☺ kram Therese

Niiinis
Niiinis
Reply to  Th
7 years ago

Frågade mamma men hon är osäker vart det var? Den är typ 2 år gammal. Mamma köper VANSINNIGT mycket mattor så hon har nog svårt att hålla koll på alla. 🙂

Th
Th
Reply to  Niiinis
7 years ago

Haha, okej! Ja,det är inte lätt att minnas alla gånger men tack för försöket och svaret! Ha en fin dag .

Madde
7 years ago

Kul med nya träningskläder. Kan du inte vlogga lite träningspass?

Niiinis
Niiinis
Reply to  Madde
7 years ago

Det kanske kan vara en idé framöver.

Nästa inlägg

Eftertraktad! 

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x