Godmorgon Lördag!

Godmorgon Lördag! ♥

Jaha, idag kapitulerade jag och började äta penicillin. Jag blir inte bättre och har ändå druckit litervis med citronvatten, vill inte ha ont mer och vill må bra igen. Det tar ganska mycket på psyket att gå omkring och ha ont och inte må bra. I morse kände jag att nu får det räcka, nu har jag gett det flera dagar och det blir inte bättre. Gick tillbaka i bloggen också och såg att jag hade exakt samma scenario för nåt år sen, gick inte över med huskurerna då heller. 🙁 Ska dock fortsätta dricka citronvatten och sen kör jag lite bikarbonat och vatten som också ska vara en annan bra huskur för just urinvägsinfektion.

kök_hemsnickrat_bord

Jag har fejat i köket här och så har jag just ätit en äggsmörgås och druckit kaffe till. Tänkte att jag bara tar en liten frukost nu när jag är uppe själv, sen äter jag en till frukost när familjen kommer upp. 🙂

äggsmörgås

Fått lite nytändning med ägg faktiskt. Tycker att det är jättegott och så är det en grymt bra proteinkälla. Jag äter alldeles för lite protein nämligen så då är det helt perfekt att starta dagen med.

Ok, nu ska jag faktiskt börja baka, bakade hela dagen igår och tänkte jag skulle fortsätta baka idag. 🙂 Har påbörjat en videoblogg = vlogg också. Får se när den kommer upp sen? Ha en fin lördag nu hörni, njut om du är ledig. Vi hörs lite senare.

Kram Nina ♥

30
Subscribe
Notify of
guest

15 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nettan Sundbyberg
Nettan Sundbyberg
7 years ago

Hoppas att du får en fin lördag kram

Niiinis
Niiinis
Reply to  Nettan Sundbyberg
7 years ago

Detsamma!

Annika
7 years ago

Godmorgon!
Klokt val att börja med penicillinet då du inte blir bättre, krya ❤
Måste också säga att jag verkligen älskar ert bord. Så fint! Vilken lycka att få tag i sådana plank. Vi (jag) funderar på att bygga ett bord till vårt uterum då jag inte hittar något som faller oss i smaken. Får se om mannen är sugen på att ta sig an detta projekt tillsammans med mig framåt våren Har era plank slagit sig något? Att det slår sig lite gör mig inget men för stora sprickor eller att det böjer sig är ju inte så roligt på just ett bord…
Önskar dig en härlig lördag!
Kram

Niiinis
Niiinis
Reply to  Annika
7 years ago

Åh tack, ja vi trivs jättebra med det. Det har slagit sig lite lite. Dock så var våra bordsplankor över 100 år gamla så det är inte mycket som lever i det längre. Men från att de låg ute i somras på vårt utebord så var de lite blöta och slog sig nog därför. Men inget stort så alls.

Detsamma till dig! Kram

Kina
Kina
7 years ago

Ha en fin lördag vid bakbordet

Niiinis
Niiinis
Reply to  Kina
7 years ago

Tack detsamma!

Marlen
Marlen
7 years ago

Det är bevisat sen länge att citron inte funkar att behandla uvi med, är den redan fullt utvecklad så gör man bara kroppen en otjänst genom att dra ur på det.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Marlen
7 years ago

Har funkat men inte denna gången.

Anonym
Anonym
7 years ago

Hej!
Tack för en fin blogg! Jag är nyfiken på hur det gick med…Var det hormoner eller kosttillskott du började äta, anpassat till dig? Har du följt upp det?

Niiinis
Niiinis
Reply to  Anonym
7 years ago

Ja det har funkat toppen! Läs mer i det här inlägget: http://niiinis.se/2016/05/03/kvinnor-och-hormoner-som-staller-till-det/

Sara
Sara
7 years ago

Åh krya på dig fina du. Glassemlorna såg ju grymt goda ut. Måste testas någon gång. Är ju inte så förtjust i traditionella semlor men detta såg yummie ut. Ha nu en fin lördag med din familj. Kram på dig Sara

Anonym
Anonym
7 years ago

Ok tack! Det var från maj, äter du ff och använder hormonkrämen?
Nyfiken om din pms är bättre?

Nina Green
Nina Green
7 years ago

Jag har aldrig haft urinvägsinfektion innan tills för någon månad sen. Jag kunde inte kissa och det gjorde så ont. Min högra njure gjorde ont. Jag fick pincellin. Det hjälpte de första dagarna men sen kom det tillbaka igen och nu ännu ondare i njure och kissade massa blod. Usch gick åka in till akuten så fick jag jätte starka antibiotika. Fick remiss till DT och urologen. Nu mår jag bättre men anstränger jag mig så får jag ont i njuren. Man ska inte gå för länge med det. Hoppas du mår bra snart för det är inget roligt att ha. Och du… Tack för alla goda recept på semlor. Min man älskar semlor.
Kram

Anna-Lena i Frankrike
Anna-Lena i Frankrike
7 years ago

Såhär tycker jag om att äta penicillin; är det bara någon eller ett par gånger om året så gör det inget. Skulle det däremot behövas typ en gång i månaden, ja då är det för mycket…
Folk är så rädda för att ta penicillin/anti-biotika att de drar ut på sin sjukdom för att inte ta det, och får då värre sjukdomar. Men så länge man inte tar det jämt och ständigt så gör det inget att ta det nån enstaka gång!
Hoppas att du mår bättre snart!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Anna-Lena i Frankrike
7 years ago

Mår bättre, TACK! Så tänker jag också. Jag åt penicillin för 2 år sedan sist. Kram

Nästa inlägg

Prinsess-semlor

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x