Det går sådär….

Godmorgon!

Nämen fan, det går inte så bra för mig förstår ni. Nu har jag fått en allergisk reaktion, förmodligen av penicillinet så nu får jag förmodligen inte fortsätta äta dem. Ska ringa in till husläkaren nu på morgonen för att se hur jag ska göra vidare? Har haft kli på kroppen sen igår kväll, inga utslag men ett förbannat kli överallt.  Åt ju fel dos första 2 dagarna, trodde det var 1 tablett 3 ggr dagligen i 3 dagar, men det var 2 tabletter morgon och kväll. Igår, när besvären kom tillbaka så läste jag på förpackningen och började då äta som man skulle, dock inte mer tabletter än vad man ska på en dag förstås. Efter någon timme började det klia satan och har kliat sen dess. Jag har dock inga utslag alls, det får jag aldrig när jag får allergiska reaktioner. Har pratat med 1177 på morgonen och tagit en allergitablett nu i alla fall. Vad less jag blir hörni….hur ska det nu bli med min UVI?


Aja, jag fick i alla fall äta sushi till lunch igår. Det är jag glad för, alltid något att vara glad över.

Vi hörs sen igen hörni. Det kommer lite tidsinställt här inne i alla fall.

6
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sara
Sara
7 years ago

Men vilket elände. Hoppas det vänder snart för dig. Stor kryakram från Sara

Nästa inlägg

Bästa foundation och bästa concealern

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x