Helgbilder

Godmorgon finisar! 

Detta inlägg började jag skriva på igår, skrev det nästan färdigt men somnade ifrån. Ja, så det blev verkligen en day off från bloggen igår. Fortsätter på det nu i alla fall.

Igår var vi lite trötta i håret efter gårdagens AW. Det var riktigt i fredags. Började hemma hos oss med plock och mys, det blev fler grannar som kom så det blev liksom dubbelt så trevligt. Våra närmaste grannar blev tvungna att dra lite tidigare då barn skulle fixas inför kalas. Jag är så glad för att vi har så fina och bra grannar. Ser fram emot sommaren när alla är ute mer och såna här spontana mysstunder kanske fixas lite oftare.

IMG_6299

Våra grannar Freddie och Ida med lille Sigge. SÅ söt och snäll lite kille. Man märker knappt av honom. ♥ Freddie och Ida är helt nya bekantskaper för oss, vi har lärt känna varann sen vi flyttade in i huset. Skittrevligt som sagt med fina grannar. ♥

Senare åkte jag och Tony vidare ned på byn. Riktigt mycket folk ute också vilket var riktigt kul för ett par hemmaråttor som oss som typ aldrig är ute och luftar oss. Vi var hemma igen vid halv 12 på natten men ändå var jag sååå trött igår. Vaknade liksom 4 igår morse…..snark!


Det blev väldigt mycket vila på soffan igår. Plöjde 3 filmer.


Igår när vi hämtade Milo så var vi ute och spelade fotboll. Ja, är det ingen snö och vinter får man spela fotboll istället. Märklig vinter måste jag säga.


Vi var också ute på en promenad för och kolla Pokémonutbudet på landet, det var inte mycket och hurra för. Fanns inga alla faktiskt.


Nu blev det här inlägget lite i omvänd ordning men….jag och mamma gjorde ju naglar i fredags. Mamma jättesöta rosa och jag neutrala med glittriga ringfingrar. Sedan hade jag lyxen att få lägga mig och få påfyllning av fransar också.I fredags började dagen med en promenad med den här himlen. Så förbaskat svårt att få med HUR vackert och brinnande det var alltså. Synd tycker jag för det var en magisk färg alltså. Alldeles knallrosa och orange.

Det var det. Nu är det söndag och agendan halvfull redan. Milo har fotbollsträning kl 10. Vid 12 sen så har Theddes lag match, det tänkte vi hinna med att titta på. Sedan blir det träning och bastumys, det är ju söndag. ♥

Nu ska jag fixa frukost till familjen. Vi hörs lite senare igen.

Kram Nina ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Vad ska du INTE ha i kylen

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x