Proteinbröd

Mornings!

Minns ni att jag bara för några dagar sedan skrev att det snart skulle vara fredag igen, det var i måndag. Idag är det torsdag…..som sagt veckorna flyyyyger fram liksom.

Apropå yogan igår, sweet lord vilken träningsvärk jag har idag! Helt chockad med tanke på att det inte var alls jobbigt igår. Detta var häftigt må jag säga? 🙂 Helt oväntat faktiskt. Ryggen känns som den gått igenom ett stenhårt pass av något slag. Wow….

Jaha, idag väntar en dag i Sthlm. Ska också hinna med ett besök på Mall of Scandinavia. Brukar ju handla kaffekapslar där, har inga kvar alls. Det går ju att beställa men fifasen så trevligt det är att gå in där och köpa sin lilla papperspåse med kapslar. 🙂

Tänkte kicka igång dagen med att bjuda dig på ett recept på mitt proteinbröd som jag bakade häromdagen. Jag har ju höjt mitt proteinintag och inser faktiskt hur lite proteiner jag faktiskt fått i mig. Det här proteinbrödet blev verkligen WOOOOOW, jag kommer baka detta massor, så är det!

IMG_6331proteinbröd_lchf_glutenfritt_recept_bröd

Recept chokladgranola här! IMG_6337IMG_6338

RECEPT 1 PROTEINBRÖD:

4 ägg
1 dl creme fraiche
3 msk rapsolja
1 msk bakpulver
1 dl skalade sesamfrön
1 dl solroskärnor
2 dl pofiber
1 msk fiberhusk
½ tsk salt

Gör såhär:

1) Sätt ugnen på 175C. Vispa äggen och blanda sedan i creme fraiche och olja. Rör om ordentligt.

2) Blanda sedan de torra ingredienserna. Häll i dem och blanda runt. Degen kommer vara lös. Låt den stå och svälla en stund.

3) Lägg i bakplåtspapper i botten på en brödform. Häll i brödsmeten. Grädda i ca 50-55 min. Blir brödet för mörkt kan du täcka det med bakplåtspapper mot slutet.

Ät det ni behöver medsamma, skiva sedan upp brödet och frys in det i skivor. Tag fram antal skivor när du vill äta. Det här brödet är såååå gott. ♥

Följ mig gärna på min FB-sida för mer inspo, recept och värdefulla tips HÄR.
Följ gärna min Instagram HÄR.

IMG_6342

Hepp, dags att börja fixa sig för dagen. Vi hörs sen igen!

Kram Nina ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

YOGA

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x