Halva priset på Kids Brand Store

Inlägget skrivet i samarbete med Kids Brand Store.

Godmorgon hörni, jag har varit vaken sen 5 nångång och redan fått en del gjort. Är fortfarande hängig men idag tänker jag inte vila bort hela dagen. Vi börjar med en fotbollsträning för Milo kl 10, sen får vi se?

Hörni? Har ni märkesungar? Det har jag haft/har, men inte sådär extremt ändå. Då har jag haft vänner som fått uppleva ännu värre. Det där kan ju vara svårt på många sätt. Jag minns att det var jäkligt svårt att hitta märkeskläder till barnen när de var mindre. Jag minns att Elliot provade märkesjeans som var alldeles för stora för att han verkligen ville ha ett par. Galet ju….


Om du nu, som många andra, har barn som uppskattar märkeskläder mer än något annat….så ska du få världens bästa tips av mig!

Vad sägs om halva priset på EVERYTHING  (i alla fall nästan allt sånär som några nyheter)?! Hur bra?! De har dessutom storlekar från 8 års ålder (Milos ålder) upp till 20 beroende på hur de är byggda. Elliot kan fortfarande handla kläder där.

Piké Lacoste HÄR

Här har jag plockat ihop några favvosar. En riktigt cool look om du frågar mig!

Rusa nu in och fynda för halva priset vetja! Det gör du HÄR! 

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Nytta & Nöje

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x