Skål i Cola

Hej hallå bloggisar!

Åh, nu sitter jag i soffan och väntar på att fredagstacosen ska bli klara. Hos oss blev det tacos även om Milo frågade efter korv. Haha…. Ämen korv blir det tammefasen inte på en fredagkväll. Sådeså.


In en snabb tur på underbara Mall idag igen. Ovanligt lugnt och skönt har det varit dessa dagar. Jag blev riktigt sugen på att besöka SF-bion på Mall. Verkar så lyxigt med jättestolar och mat inne i själva biosalongen. Lät så himla trevligt!


Idag susade jag förbi Panduro också. Jajemensan, skaparsuget är tillbaka. Det verkar vara den här sidan av året som jag målar. Så var det förra året också. Ska bli härligt att sätta tänderna i dessa tavlor nu.


En snabb bild på tacosgrönsakerna. Tony har dukat. Ser ni? Inga papptallrikar så långt ögat kan nå? Majsen ligger i en skål, den brukar annars få bada i burken. HÄR har jag skrivit mer om Tonys dukningar. Självklart med glimten i ögat om nu någon trodde att jag var kritisk på riktigt.

Hår skålar vi i Cola Zero. Milo har iPhone stund och man kan pusta ut lite. Jag har tagit på mig stortischan och kör en allt annat än glamorös fredagkväll.

Bästa tofflorna är på också. Inga klackar så långt ögat kan nå, men dock ”rosifetter”. Hann inte dammsuga av heller så det ligger säkert både en och annan smula kvar på mattan. Nä, jag orkade inte när jag kom hem. Den där städningen tar jag imorgon bitti när jag är pigg och alert.


Köpte i alla fall fredagsblommor i form av vita tulpaner. Åh….Love it.

Nä, nu kallnar maten när jag bara sitter här och jålar. Ha en mysig kväll fina ni.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Halva priset på Kids Brand Store

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x