Dagen som försvann

Godmorgon!

Sorry min frånvaro igår. Jag vet inte var dagen tog vägen egentligen? Ibland bara går en hel dag och plötsligt sover jag på soffan, igår var en sådan dag. Det märks att kroppen inte är hundra när jag sover som jag gör. Uppdatering UVI är att den försvann med öronakupunkturen men jag tog bort den för tidigt då jag fick en ny allergisk reaktion. Suck! Nu ska vi prova med nickelfria kulor (frön) så får vi se? HATA allergi…. De hittades heller inget på min urinodling utan detta är som läkaren uttryckte sig, känningar av UVI med symtom. Oki. Skulle återkomma om det blev värre igen så får man behandla ändå men då med en antibiotika jag tål. Trist bara att det inte går över helt känner jag. Ja, nog om det. Orkar liksom inte älta det där heller, ville bara meddela så ni som undrar vet.

Nu till något roligare, igår var det Milos tur att ÄNTLIGEN få spela innebandy igen. Kl 05.30 igår morse var han fullt munderad i sin innebandyutstyrsel.


Trist nog fick han byta om till vanliga kläder innan skolan. Hade han fått så hade han gått såhär tror jag.

Jag fick i alla fall byta skorna efter många om och men. Mamma och jag var i Västerås igår ju. Jag hade lyckats kasta kartongen till skorna (och den i sin tur redan på soptippen) så det var på håret att det inte gick. Man borde ju bli bättre på att läsa på kvitton – för där står det att man bara får byta om man har kvitto och originalkartong. Jag fick byta men fick ingen ny kartong till skorna, bra så.


När jag kom hem från Västerås så fixade jag lite hemma. Jag har snickrat en sänggavel till oss. Den är inte riktigt klar men snart så. Skruvade upp lite sänglampor och sånt fix också. Milos rum är också färdigfixat nu. Tog en hel del bilder igår på det som jag tänkte visa lite senare idag.

Jaha, nu vaknade Milo. Lite väl tidigt för honom med men tänk så mycket vi får njuta av dagen?

Vi hörs lite senare igen då.

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Årets REA på Kids Brand Store

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x