Yogalunch

Halloj vänner!

Inlägget skulle kommit in för längesen men så går det när man glömmer att trycka på publiceringsknappen. Jag var i alla fall alldeles ny-yogad. Så underbart jäkla superhärligt faktiskt.Det skulle på riktigt vara härligt att få starta varje dag såhär. När man får väcka kroppen och ge den så mycket kärlek på en och samma gång.

Efter yogan tog jag och Carola en lång och härlig fika/lunch på ett nytt ställe (för mig), massor med glutenfritt och laktosfritt. Har ätit så himla gott alltså!


Startade med glutenfritt bröd och morotssoppa, fortsatte med vegetarisk lasagne och massa gottigt som hummus, olika salladsröror och maaaasssa gott! Café Samt heter det här i småstaden om du är intresserad också. Dit kommer vi helt klart att gå igen!

Nu ska jag jobba här, vi hörs senare.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Portal och kattgos

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x