Fulperiod

Godmorgon finisar!

Reda torsdag, vet inte vad ni tycker men går det inte faaaaasligt fort nu med dagarna alltså? 🙂 Jag hänger fasen inte med för fem öre. Måndag, fredag, söndag…. så ungefär.

Idag ska jag trycka in så mycket som möjligt på en endaste dag. Jag ska hinna baka för lite recept till bloggen, jag ska in med lite utkast på samarbeten, jag ska hitta bra BUS som jag ska smeta in mig med till kvällens superfina event jag och Tony ska på, jag åker upp till storstan i eftermiddag och möter upp honom.  Har ingen aning om vad jag ska ha på mig heller så det ska jag också klura ut? Har en sån där ”fulperiod” nu. När allt man tar på sig blir fult…man känner sig tjock och trist. Håret är torrt och livlöst, sminkningen blir inte tillräckligt bra osv….. Känner mig gammal, sliten och rynkig.. Förstår du? Brukar du ha så? Undra vad det beror på? Ok, jag har börjat PMS:a lite igen så det kanske faktiskt beror på det? Har sån där äcklig små-oro i kroppen som jag bara AVSKYR också! Huuu….. jaja, jag är väl inte mer än människa jag och vissa dagar har man verkligen i-landsproblem.

IMG_6512

Tänkte jag skulle visa hur en helt vanlig trist frukost kan se ut också. Inga vackra ljusa härliga bilder på bröd och smoothies. Såhär kan det också se ut. Skittrist frukost med naturell yoggi, havregryn och solrosfrön. Till det en koffeinfri katte med havremjölk och två majsbröd med bara smör. Dammigt svart bord har vi också…. 😀

Jaja, så är det…. 🙂 Nu ska jag faktiskt spela kort med Milo. Vi har vaknat tidig här hemma så vi har lite mer tid än vanligt. Du, vi hörs under dagen. Ikväll följer kameran med också så hoppas jag få en hel del bilder på eventet.

Ha en fin torsdag nu.

Kram Nina ♥

4
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Rosa
Rosa
7 years ago

Hej fina du! Jag är också inne i en fulperiod just nu. Vill ha vår och värme NU! Vill tipsa om nya BUS:en från st:tropez som man duschar bort efter 1-3 h, beroende på önskat resultat. Superbra quickfix om man vill bli brun till samma dag! (glöm inte hansken bara, annars får man bruna händer!..)
Önskar dig en fin dag!! Kram <3

Ulrika F
Ulrika F
7 years ago

I morrn är det finfredag! Tänk på det och ta det lugnt 🙂 <3

Nästa inlägg

Omvandling barnrum

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x