Vackert!

Godmorgon finisar!

Hoppas ni mår bra och har haft en mysig helg på alla sätt. Min blev väldigt lugn och skön, älskar såna helger faktiskt! ❤️ Välbehövligt med lugn helg nu sedan Milo börjat strula om nätterna, blir rätt sliten av det. Så är det när en av föräldrarna vaknar av en knappnål som faller i golvet, medan den andra inte vaknar om så hela huset skulle rasa ihop. Har legat och läst lite på nätet on detta och det verkar vara rätt vanligt med strul i den här åldern. Hmmmm…det är jobbigt att vakna fler gånger än jag redan gör på nätterna måste jag säga…. Får försöka fixa till lite bättre rutiner nu så hoppas vi att han snart är tillbaka på banan igen.

Igår tog vi med oss alla bakverken och åkte ut till svärisarna på eftermiddagen. Som tur var så var också Tonys två bröder med familj där så vi fick lite häng med dom också.


IMG_6616 IMG_6617

Solen sken så vackert där ute på landet. ♥ På väg in till svärisarna.

IMG_6618

Här har vi mina mysiga svärisar som kanske inte gärna ville vara med på bild, men så är det med en bloggande svärdotter. Då får man ställa upp ibland. Hihi…

IMG_6620

VI sa hej till vår Toxy. Nu är det 3 månader sedan han lämnade oss men det känns som mer…..märklig känsla. ♥ Vi saknar honom varje dag, dock så har Majlis fyllt våra hjärtan med kärlek som saknats. Önskar så att Toxy hade levt här med oss.

IMG_6619

Himlen brann när vi åkte hem från svärisarna. SÅ vackert verkligen. ♥

IMG_6623

I det vackra skenet stod dessa fina och kikade. ♥ Vilken natur vi har i Sverige, den gömmer man faktiskt att uppskatta.

Hepp, nu ska barn nummer 2 skjutsas till skolan och sen ska jag ut på morgonpromenad. Hoppas ni får en fin måndag, här inne bjuds det nog på både det ena och det andra idag.

Kram Nina ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Kolacheesecake med mjölkchokladtäcke

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x