Kärlek till er! 

Godmorgon Alla Hjärtans Dag! ❤️

Ska ni fira idag? Själv vet jag inte om jag orkar riktigt, en dum halsont och öronont kom och tog mig efter min promenad igår. Har sjuka blåsor i munnen också. Tror jag vet varför. Låg ju i en utomhuspool och blev nog rätt kall om huvudet i lördags, mer behövs inte för tant Nina. Men men, NÅT ska vi i varje fall få ihop tänker jag.

Ska du fira det på något sätt eller tycker du det är en onödig hype?

Inatt vaknade Milo bara en gång, vi stålsatte oss som föräldrar och fick honom att somna om och då sov han mycket lugnare. Nattningen skedde i hans säng också och inte i vår. Heja oss! En del handlar ju om att vi föräldrar mjäkar lite för mycket får jag för mig. Nåväl, fortsättning följer…..


Det var i alla fall en urskön promenad igår. Hade Alex & Sigges Podcast i öronen och fick ett sånt SJUKT sug att börja podda igen. Har så mycket ämnen så ni anar inte. Skulle säkert fylla ett års poddande. Ibland undrar jag vart vår podd skulle vara idag om vi fortsatt?

Jag ska verkligen ta tag i det där igen. Verkligen! Kanske driva den själv men ta in människor att intervjua? Kanske får ja med mig Tony på ett hörn? Ja, vi får se? Vore ju sååå kul!


Jag vill i alla fall starta denna dag med lite Love-Bombing med er! ❤️ Lite nätkärlek helt enkelt. Utan er skulle inte bloggning vara alla kul såklart. Utan era avtryck skulle man tro att man var ensam här. Tack för att ni genom åren lyft mig när jag varit svag, jag hoppas att jag lyft någon av er bara genom att dela med mig av mitt. Tack för att vi alltid håller god ton här inne, min grej har aldrig varit att provocera….jag vet att vi kan ha olika åsikter om saker men det blir aldrig bråk! Det ÄLSKAR jag er för! Jag vill säga förlåt för att det blivit dåligt med bloggning kvällstid, men jag sover hela kvällarna eftersom jag vaknar kl 03 på morgonen. Jag har också varit lite låg då mina urinvägar samarbetar dåligt (ja fortfarande), har varit hos doktorn 3 ggr och på gyn 1 gång. Inga konstiga fel hittas. En ytterligare penicillinkur väntar på mig men just nu ”medicinerar” jag med ren C-vitamin. Vi får se….men då vet du varför jag varit lite frånvarande!

I alla fall, bloggen är större än någonsin och jag blir mörkrädd när jag tänker på hur många som är inne och läser här varje dag, på ett bra sätt alltså. Man får inte tänka på det för då får man tunghäfta. Önskar att vi alla kunde ses nångång, det vore fantastiskt!

Nu måste jag sätta igång med morgonbestyren, all kärlek till er!

Kram Nina

3
Subscribe
Notify of
guest

14 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kina
Kina
7 years ago

godmorgon! Vill börja med att säga ”kul med ett morgon inlägg” ja! Börja podda!! Vore himla kul tycker jag ska göra en god middag ikväll och så hoppas jag gubben kommer hem med en bukett rosor så ska jag skicka sms kram till mina vänner så klart på alla hjärtans dag. Krya på dej! Och kram till dej på Alla ❤️ Dag! ❤️❤️

Amanda
Amanda
7 years ago

Ja snälla snälla börja podda igen Älskade den! Kram på alla dag och tack för en härlig blogg!

Maria
Maria
7 years ago

Vad kul att bloggen blir större. Är själv en gammal läsare Hur många unika läsare har du? Hur många läser per vecka?
Krya på dig och hoppas du får en fin dag!

Helena
Helena
7 years ago

Hoppas dina urinvägsproblem blir bättre snart. Jag har urinvägsinflammation (uretrit) vilket uppstod efter en antibiotikakur som inte tog som den ska. Har dock bara varit hos gynekolog och fått kortisonbehandling lokalt. Symptomet är de samma som vid UVI förutom att vid uretrit visas inga bakterier i urinen. Hoppas inte det är detta du känner av.

Veronica
Veronica
7 years ago

Kärlek! Hoppas du och din familj får en toppendag 🙂 !

Mia
Mia
7 years ago

Kärlek tillbaka till dig <3

Jaaa börja med podden igen!! 🙂

Kram

Susanne
Susanne
7 years ago

Glad Alla Hjärtans Dag!
Tror att det skulle bli en jätte bra podd med dig och Tony samt gäster!
Ha en underbar dag!

Carro
Carro
7 years ago

Glad alla ❤️! Jag älskade din (er) podd. Så självklart tycker jag att du ska börja podda igen.

Agneta
Agneta
7 years ago

❤️❤️❤️

Th
Th
7 years ago

Glad alla hjärtans dag! hoppas du kryar på dej snabbt. Du är en fantastisk människa, även fast jag aldrig träffat dej känns det så. Du har lyft/hjälpt mej många gånger när mitt avgrundshål/hypokondri slagit till med full kraft..så jag vill säga TACK för att du delar med dej av ditt liv och att vi ibland sitter i samma båt, vi kämpar tillsammans.❤ Din blogg är ett lyckopiller för mej ❤❤therese

Göteborgsmamman
7 years ago

Fina du! Glad alla hjärtans dag till dig också! Hoppas du mår bättre snart 🙂
Kram <3

helena
helena
7 years ago

Tack för bästa bloggen, hoppas du kan ordna en bloggträff någon gång

Ann
Ann
7 years ago

Tänkte på det där med Milos sömn och hur jag själv var som barn. Kommer ihåg att om jag vaknade på natten, så gick jag raka vägen in och la mig mellan mina föräldrar, försökte inte ens att somna om. Mina föräldrar hade två nittisängar som inte satt ihop så ibland var jag ju halvvägs ner på golvet när jag låg på skarven mellan dom. Tror definitivt inte att jag sov så bra, men detta beteende hade ju bara gått på rutin. Var i Milos ålder när jag vandrade in till dom som mest. Mina barn har alltid fått ligga i sina egna sängar, helt enkelt för att jag inte har kunnat sova när de har legat brevid, Istället är det jag som har haft en madrass och lagt mig brevid deras säng om det har varit sjukdom eller oro hos dom. Många kramar

Helene
7 years ago

Ha en fin Valentines dag håper den blir toppen og takk for en super blogg Om du begynner en podd igjen er det årets beste nyhet for meg Bare gjør det savner din podcast kjempemye!!!Big hug

Nästa inlägg

CHOKLADFONDANT

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x