Uppblossad ångest

Inlägget innehåller en länk (reklam) till min webshop. 

Halloj!

Ligger faktiskt i sängen redan, Milo sover sedan en halvtimma. Skönt att få honom i säng om han nu vaknar sådär tidigt igen. Alltså, det här med struliga nätter tar på krafterna. Sedan blossar det upp minnen ifrån hur vi hade det när Milo var riktigt liten, eller ok…till han fyllde 4 år. DÅ sov han sin första natt. Allt fram tills dess var kaosnätter, med mörka ringar under ögonen, röda ögon, massa kaffe och gråt. Fattar idag inte hur vi genomled det? Det är sånt man påminns om nu när det blossat upp lite oroliga nätter….brrrr.


Den här hårbollen har suttit fast på mig hela dagen i stort sett. Såhär låg hon och sov ett tag, ni som följer mig på min ”privata” Instagram (hermansennina HÄR) har säkert redan sett bilden. Kolla huvudet på tangentbordet och det utsträckta bakbenet?


Jag satt också fast på golvet en stund. Jag målade ytterligare en tavla idag, eller två fast det är en. Då satt hon i mitt knä hela tiden. Sötisbollen! Jag har fått inspiration att måla mer Abstrakt nu. Hittat inspiration från Tyska konstnärer som är riktigt grymma på den här stilen. Jag planerar inget utan bara kör. Skitkul är det! Någon frågade var man hittar mina tavlor, det gör man HÄR.

Hepp, imorgon ska jag på kontroll i Uppsala och var en hel del att göra innan jag måste åka så jag säger natt’ natt’ nu. Hoppas Du har en mysig kväll i TV soffan. Apropå TV, gissa om jag längtar till Lets Dance drar igång? Vet någon när det börjar?

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Th
Th
7 years ago

Åh,ja! Lets dance, hejjar redan på Anja Pärson, min stora idol sen tonåren det börjar 10 mars om jag inte är ute å cyklar

niinis
niinis
Reply to  Th
7 years ago

Ja jag såg att hon skulle vara med, det blir nog en höjdare. Jag tycker det ska bli skitkul att se arga Snickaren och Samir. Hahaha…. 😀

Veronika
Veronika
7 years ago

Du är så duktig! Dina senaste abstrakta tavlor är helt underbara

niinis
niinis
Reply to  Veronika
7 years ago

Tack snälla du! Vad glad jag blir…. ♥♥♥

Carina S
Carina S
7 years ago

Hej, 10 mars börjar det, Älskar det programmet med!

niinis
niinis
Reply to  Carina S
7 years ago

Åh, så länge kvar?? 🙂 Jag får hålla ut. 🙂

aa
aa
7 years ago

Verkligen jättesnygg tavla, och katten är helt underbar. =)

Nästa inlägg

Supergoda chokladrutor med vaniljfyllning

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x