Perfekta ägget

Godmorgon bloggisar!

Här är det full fart sedan länge förstår ni. Jag har inte sovit så bra så jag gissar att jag kommer däcka ännu tidigare ikväll. 🙂 Blev så glad i morse när jag märkte att en femtedel av alla biljetterna till mitt Wellness event redan sålts (du kan läsa mer om det HÄR). Det går undan nu hörni. Dessa events brukar vara väldigt omtyckta så jag gissar att det kommer att säljas slut på biljetter denna gången också. Detta bevisar bara hur mycket vi tycker om att vardagslyxa oss lite. 🙂

äggsmörgås 2

I morse fick jag till sådär perfekt kokta ägg till mina smörgåsar. Nu ska jag också inhandla himalaya salt som jag hört ska vara det bästa saltet. Det är det där rosa saltet ni vet.

Hepp, nu ska jag klippa Milo. VI hörs senare fina ni! ♥

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kina
Kina
7 years ago

Godmorgon! Perfekta ägg ha en bra torsdag

Klara
Klara
7 years ago

Så kul med eventet vad har du hittat på för något på de tidigare?

Nästa inlägg

Uppblossad ångest

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x