Risentas nya frukostprodukter

Inlägget är skrivet i samarbete med Risenta.

När jag fick frågan att samarbeta med Risenta så tackade jag nästan ja direkt, det här är nämligen lite WOW förstår ni! Jag som för bara någon vecka sedan sockeravgiftade mig (i alla fall minskade på sockret väsentligt) blev ju lite halvt överlycklig när jag hörde att det fanns granola som är helt sockerfri. Visste ni att det är den första ekologiska granolan helt utan tillsatt socker? Hur bra? Jag har haft lite tuppjuck med att få Milo mer sockerfri också. Går man på affären bland frukostflingorna t ex så är det sällan man hittar något som är sockerfritt, som är riktigt smarrigt. Men serru, den här granolan har jag lyckats att få t.o.m Milo att gilla, även om det inte är nåt socker i!

IMG_6516 IMG_6518

Som du ser så är det stora kokosflingor i, sen är det kakao i också som ger chokladsmak. Bara det kan ju uppfattas sött av kroppen och jag tror att det är det som är framgångsreceptet för den här granolan! 🙂

IMG_6519

En av anledningarna till att jag tycker Risenta är så jäkla bra är för att de aldrig har några e-ämnen eller onödiga tillsatser i sina produkter. Man får vad man ser liksom…. ett e-ämne är inte lätt att se liksom. Det är dessutom bara naturliga råvaror så man behöver inte vara rädd för att det finns nåt mögel i t ex för att produkten ska se finare ut eller hålla längre. 😉

IMG_6520

Sedan var det ju det här med socker. Det finns inget tillsatt socker i NÅGON av Risentas produkter. HURRAA!!! Milo kan härmed bli helt sockerfri på frukosten. Ett av mina största missions faktiskt. Jag får för mig att dagen måste bli bättre när man inte startar den med socker. 🙂

Den här granolan är skitgod. Kokosflingorna och kakaon är verkligen pricken över i:et i smaken. Gillar Milo det som är kräsen som sin pappa så tror jag alla gillar den. 😉

IMG_6523

Den här fikongranolan var min mammas favorit. Hon tyckte den var supergod och var också glad för sockerfritt. Det finns fler som skulle behöva sockeravgiftas tror jag…. 🙂

 

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Perfekta ägget

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x