Tummen & jag

Hej fina ni!

Ja, jag kan ju säga att smärtan tidigt i morse när jag bloggade inte var nånting alls mot vad den blev senare. Fiiiiifasen alltså! Jag var gråtfärdig och tummen bultade så jag trodde den skulle sprängas. Ringde till 1177 för att rådfråga hur jag skulle göra? Självklart förstår jag att jag ska knapra värkisar men ska jag slita bort det som är kvar av fästen till nageln, eller ska jag avvakta och se om den kan häng kvar osv?

Enligt dom var det bäst att låta nageln sitta kvar som ett skydd, men att jag om ett par dagar skulle kika på det och kolla så det såg fint ut. Så länge skyddas den såhär:


Det värsta är att jag inte klarar av att klä på mig, äta ordentligt och såna viktiga saker. Lite spännande att se hur jag ska kunna sova med denna sn**p till tumme? Jag får ju inte bada och på torsdag ska vi fara iväg på en liten utflykt med hotellövernattning och tanken var att besöka ett bad, men vi fick tänka om där. Milo var så glad bara över hotellövernattningen som tur var.

Jag får kämpa på helt enkelt….  Undrar lite hur jag ska kunna sova med den här inatt dock? Känns ju som jag vill skrika rakt ut när jag bara nuddar den. Wellwell, ni får förmodligen en uppdatering imorgon.

Hörni, ha nu en fin en kväll.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Annika
Annika
7 years ago

Men din stackare!!!! Sov gott!
Många kramar!

Viola
Viola
7 years ago

Från en ”fixar naglarna” till en annan – slippar din nageltjej ner dina riktiga naglar för hårt? Låter ju som dina naglar under är väldigt sköra om de kan lossa så där? På mina släpper själva förstärkningen efter ca 4 veckor, dvs nageln under är självklart kvar och stark.. Jag lider med dig, DEN smärtan du måste ha-aj, aj! <3

A-K
A-K
7 years ago

Det finns speciella påsar på Apoteket som man kan trä över.

De är så bra att barn kan bada ute på sommaren med dessa. Jag själv har badat badtunna med fot i paket och sådan påse. Suveränt.

Elinor
7 years ago

AJAJ, jag vet exakt hur det känns!!! För två år sedan hade jag gjort akrylnaglar och två dagar senare fastande jag med lillfingernageln i mitt armband när jag duschade och tvålade in mig, ska tilläggas att jag hade bråttom…. Den slets av från nagelbädden och fi fan vad ont det gjorde…. Jag fick rådet att låta den ”sitta kvar” och att den skulle växa ut vilket den gjorde men det tog nog ett halvår innan den var normalt utväxt! Kram på dig!

Nästa inlägg

Nyttig MUGGKAKA

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x