En ärlighets-lista

Nä, jag har inte vuxit fast i soffan sen igår även om man kan tro det. Men tänkte kicka igång dagen med en lista. En ärlighets-lista. När jag ändå är inne på ärlighet så somnade jag ifrån ansiktstvätten igår, kan bara tvätta med en hand dessutom. Sen har jag tandkräm på morgonrocken.

1. När grät du senast och varför?

I morse, av trötthet. Tummen ont, Milo vaknade tidigt och jag känner mig urlakad och sliten. Då satt det fint med en liten tjur.

3. När kan du vara dig själv till 100 %?

Med min familj, Tony är den som känner mig allra bäst. Skulle säga 150%. 

4. Tre saker du avskyr?

Just nu att känna mig såhär trött, blött hår på ryggen efter man duschat och att bryta en nagel bakåt så den slits av från nagelbädden.

5. Hur är/var du i skolan?

Väldigt pratig, hängde med de populära tjejerna men var ständigt rädd för att bli upptäckt för att vara en liten rädd tjej med finska rötter och så var jag väldigt kär i Jonas. 

6. Vad blir du stressad av?

För lite sömn, när jag tar på mig för mycket och när det inte flyter på i livet. Motgångar kan stressa mig oerhört. 

7. Hur tror du att andra uppfattar dig?

Glad, pratsam och öppen.

8. Hur uppfattar du dig själv?

Oj, har ni tid att läsa i nån timma? Nä, men just nu är jag rätt sliten och har svårt att se positiva saker i något. Trist och taskigt mot mig själv men så är det. Jag är otålig, driven och sjukt envis i alla fall.

9. En situation som du tycker är jobbig/pinsam?

Att bli missförstådd är nog mitt värsta. Helst om jag menar väl och det uppfattas på något annat sätt. 

10. Tre otippade saker om dig själv?

Jag kan bli arg så spottet flyger och mina ögon ser läskigt stirriga ut, jag slogs en del som yngre. Jag hade en dröm om att bli friidrottsstjärna när jag var liten. Jag är vig som tusan, med det beror medtadels på att jag är överrörlig.

11. När känner du dig som vackrast?

Oj, nu blev jag tagen på sängen. Hmmmm…. Jag kan få fin-känslor när jag har ägglossning. Jag kan känna mig vacker när Tony säger att jag är det.

12. Något du funderar mycket över?

Barnen…. Jag funderar och oroar mig väldigt mycket för barnen just nu. 

Sådär, nu ska vi äta frukost nummer 2 här hemma. Den första åt vi redan halv 5 nämligen. Sedan bär det av till Yoump, Milo ska hoppa studsmatta så det bara visslar om det. Vi hörs sen igen!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Tummen & jag

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x