Story of my thumb…. 

Godmorgon! 

Det ljusnar i raketfart här. Lyckades efter väldigt många om och men att få Milo att somna om. Han har strulat sedan kl 03. Dock så har han slumrat några ggr men så vid halv 6 somnade han om riktigt  djupt. Nu vågar jag fasen inte röra mig fast magen skriker efter frukost. Bäst att låta honom sova, det behövde han. Dessutom far vi iväg på en liten roadtrip idag så då är det bra att han sovit.


Ligger här i våra prassliga täcken och försöker jobba lite. Tack och lov för smartphones säger jag.
Ja hur är det med denna tumme då? Såg att någon hade varit så gullig och tänkt på mig hela dagen igår, å jag som inte skrev något mer inlägg igår… Jag var helt slut igår kväll så jag somnade supertidigt nämligen. Men som ni ser här ovan så är det en dubbelt så stor tumme typ. Nageln har jag nu lyckats klippa ned. Igår tog jag med mig Milo till husläkaren. De tittade snabbt på tummen och sa att det inte skulle göras något alls med den. Jag ska göra rent den varje dag, hälla i alsolsprit bakom nageln och sen skydda den dagtid. Nageln ska ligga som skydd uppepå men jag kunde förvänta mig smärta och svullnad i en vecka. Har jordens utväxt på naglarna men ska boka tid nästa vecka, det skulle inte gå att hålla på med min vänsterhand så det måste vänta. Får måla över lite nagellack idag när vi ska iväg på vår roadtrip.


Ja, den här sötisen sov ända till tio i 7. Thank god! Som han behövde det.

Nu ska jag äta frukost här, sedan ska det städas och plockas lite innan vi ska åka. Ska också göra ett nytt försök att få in VLOGGEN från i förrgår.

Ha en fin torsdag om du inte kikar in mer idag!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Veronika
Veronika
7 years ago

Härligt och höra att nageln gick att rädda. Åh, mysigt med en liten roadtrip, bara ni två. Hoppas ni får en underbar dag. Vill passa på att tacka för att du orkar uppdatera din blogg så mycket som du du gör. Det uppskattas verkligen.

Kram

Nästa inlägg

Elände & Pokémon 

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x