Bra anti-age!

Inlägget skrivet i samarbete med Yves Rocher.

Ja jag lovade ju dig ett fint erbjudande. Jag har nu fått prova Yves Rocher:s anti-age global serie. WOW, jag hade redan höga förväntningar kan jag ärligt säga då jag hade hört så gott om den. Men det har verkligen levt upp till mina förväntningar.

IMG_6674 IMG_6675

Nu har jag kört anti-age seriens dag och nattkräm i några veckor. Först och främst måste jag nämna att jag var rädd att jag skulle bli torr av den. Det har jag nämligen blivit av all annan anti-age jag använt. Jag har t.o.m rekommenderat folk att INTE använda anti-age bara för den sakens skull.

Nu, inte torr för fem öre! Jag är verkligen jätteförvånad. Huden känns smidig och så len. Medsamma man har på nattkrämen så pirrar den lite i huden, Den här krämen sysslar ju med cellförnyelse genom stamceller av echinacea. Det stod att huden får nytt liv och på något sätt måste jag hålla med om det. För det känns som jag har mer energi i huden gud….jag vet inte hur jag ska förklara det bäst? Men jag tror att när man har på krämen så får man en effekt direkt…. Jag har ju varit väldigt noga med att ha på den både morgon och kväll och varit väldigt nyfiken på förändringen. Jag märker inte att mina djupaste rynkor blivit mindre, men jag tycker att huden känns fastare. Som att den här pirrande känslan gör att den stramar till sig och att produkten liksom borrar sig in på på djupet. Ska bli spännande att se vad det gett för effekt till sommaren? 🙂

Nu har jag ett supererbjudande till dig som är intresserad av en bra anti-age serie som INTE torkar ut huden. Du får nämligen hela setet (dag & nattkräm) för 299 kr (ord.pris: 758 kr). Galen rabatt med andra ord! 🙂 Klicka dig in HÄR och ta del av erbjudandet.

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Annelie M
Annelie M
7 years ago

Tack nu har jag beställt. Hoppas att den funkar lika bra för mig. Har inte heller hittat någon antiage som funkat bra tidigare.

Susanne
Susanne
7 years ago

Jag håller med, Har också dagcremen och serumet hemma, känns jättebra. Har kört den sedan i julas. Hoppas du skriver mer om håranalysen, har funderat flera år att göra det.

Nästa inlägg

Måndag & eventförberedelser

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x