Måndag & eventförberedelser

Godmorgon! 

Måndag igen, var tog veckan och helgen vägen? Jag är i alla fall väldig nöjd med vår sportlovsvecka. Vi har hunnit med och gjort massor och Milo är också nöjd. Inte lika nöjd med att skolan börjar dock. Men, som alltid annars så kommer man ju in i det på två röda. Sen kan vi börja ladda för påsklov också, även om det är 7 veckor kvar dit. Det var tusan så sent påsken infaller i år?


Jaha, denna veckan bjuder på jobb såklart, det är förberedelser för Wellness eventet som jag har nästa måndag. Du kan läsa mer om det HÄR. Det finns endast 3 biljetter kvar till eventet så det är löp och köp som gäller.


Åh, jag är så glad och stolt över hur bra det kommer att bli! Utställarna kommer vara fantastiskt bra och det som alla kommer få uppleva ännu bättre.


Underbara Tanja Dyredand kommer. Hon är certifierad mindfulness intruktör (och en rad andra fina utbildningar) som man bl a sett coacha både kändisar och företag. Tanja kommer till vårt WELLNESS event för att ge oss yinavslappning för nacke och axlar. Detta ser JAG så mycket fram emot som sitter mycket vid datorn.


Min fina vän Carola Hammarberg kommer också. Carola är yogalärare, medium och healer, hon inspirerar, lyfter och vägleder människor till att må bättre i både kropp & själ.Hon kommer att hålla i ett avslappnande Holiyoga pass med fokus på andning, mjuka balanserande rörelser och avsluta med en ledd meditation. Jag har ju själv gått på Carolas HoliYoga pass och de är helt magiska!


Dessa sköna bönor kommer också på eventet. Vi ska ha en kort intervju med dem om hur de hanterar stress t ex?

Sedan kommer Magasinet (träningssnläggningen), Hälsokraft (hölsokostbutik mfl att ställa ut och ha erbjudanden. Goodiebagen ska vi inte prata om, den kommer vara feeeeeet! ✨

Men som sagt, vill du knipa någon av de återstående biljetterna eller läsa mer kan du klicka dig in HÄR. 

Nu upp och laga frukost, plocka fram kläder och packa skolväska. Själv packat jag träningskläderna och startar dagen med ett pass.

Här inne kommer jag att bjuda på ett grymt erbjudande på skönhet kan jag skvallra om, jag är klar med testandet av Yves Rochers anti-she serie som jag skrev om här. Ha en fin måndag nu så hörs vi lite senare!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mia
Mia
7 years ago

Önskar jag hade bott närmre… Hade verkligen velat gå på ditt event! 🙂

Nästa inlägg

Vegetarisk gryta

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x