Hur motstår man? 

Go’kväll finisar! 

Åh, vet ni. Jag har gosat ned mig i soffan med morgonrocken på och så ligger jag nedbäddad under en filt. Har iskalla fötter och vill bara att Tony ska ge mig lite fotpill och värma dom. Men han sitter här bredvid och jobbar så intresset för mina kalla fötter känns rätt svalt.


Gissa om jag packat goodiebags idag? Piuuuuuh…… Stod i vår källare i timmar och packade upp, packade ned och sen trampade jag kartonger för glatta livet. De blev alldeles fulla av massa härligheter, ska bli så roligt att få ge dessa till måndagens gäster. ✨ Lyssnade på Alex & Sigges podcast medan jag packade. Började fundera på en grej som de pratade om när det gäller att bli uppgraderad på flyget. Jag fattar inte sånt där? Hur kommer det sig att man kan bli uppgraderad t ex till Business Class som kostar skjortan och halva armen tammetusan? Jag har flygit på tok för lite och kommer förmodligen heller aldrig få uppleva någon uppgradering.


Nu sjunger mina fransar på sista versen, dock så hinner jag inte till någon fransis för att fixa dom innan eventet så de kommer hinna trilla av. Ikväll när jag tvättade av sminket så bara föll de nästan av. Well well, får ta det sen igen. Sen kan jag ju säga att en sån klädroller fått en ny innebörd i vår familj. En vit katt! OMG. Vita katthår precis överallt, har du dessutom haft svarta kläder på dig och gosat med henne så kan du ju fethaja att man nästan ser ut som en zebra.


Men hur motstår man en sötis som ser ur såhär när hon gosar?

Nähä, nu ska jag nog slå på en kanna te. Sen blir det tidig kväll här, sov ju mikroskopiskt lite inatt så jag hoppas det blir mer sömn inatt.

Ha en mysig kväll.

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Caroline
Caroline
7 years ago

Hur går det med din stackars tumme? Har du fått bort nageln? Jag har tänkt på dig fast jag inte kunnat hjälpa dig.

Klara
Klara
7 years ago

Skulle vara kul att veta vad för roliga event du och vardagslyx har gjort tidigare. Ha så kul på måndag och trevlig helg.

Nästa inlägg

Frukosttrifle

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x