Frukosttrifle

Inlägget är skrivet i samarbete med Risenta.

 Jag som bara ÄLSKAR frukostar tycker ju det här samarbetet är toppen. Jag tänkte jag skulle presentera ytterligare höjdarprodukter i Risentas nya frukostserie.

Eftersom det är nötter i just den här produkten så kan tyvärr inte jag äta den. Men min testpanel här har ju varit barnen och Tony. Elliot som absolut inte är någon frukosthaj tycker att den här är supergod. Jag gör mig ju till och gör en trifle till honom. Vad gör man inte för att få i dom lite frukost….? 😉 Tänk att en frukostskål går att få hur trevlig som helst.

frukosttrifle_frukost_risenta

IMG_6754 IMG_6755 IMG_6757

IMG_6752

I den här frukosttrifeln har jag först haft i ett lager med dadel & pekanmusli. Sedan ett lager med yoghurt och över det skivade bananer. Avslutningsvis på toppen är det musli och skivade bananer och så vita chiafrön på det.

Inget tillsatt socker och så alla härliga nötter. Elliot älskar nötter och tyckte att denna var hur god som helst. 🙂 Glad i mammahjärtat när man får i sina barn nyttigt. Pubbeungar har en förmåga att äta rätt mycket skräp känner jag. Det är snabbmat och skit, ibland får man vara glad att dom äter överhuvudtaget.

Ska erkännas att det varit lite extra kul att ta fram lite variabler på frukost nu iom dessa nya produkter, testa du med vetja.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Morning – ja det får räcka!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x