Morning FRIJAY!

Godmorgon finisar!

Det är freeeeeeedaaaaaaaaaag!!! ☀️☀️☀️ Happy happy! ✨


Jag tänker strunta i att det snöat inatt igen. Det kommer förmodligen snöa 20 ggr till innan den här vintern är över. Då är det många ggr till man kommer behöva bli besviken i så fall….

Jag sitter här i morgonrock och dricker kaffe. Idag får jag sällskap här hemma då Milo haft så himla ont i halsen inatt, så han får faktiskt stanna hemma och vila. Jag vet vilket tempo det är på den pojken.

Har fått lite frågor om vad jag ordnat för events tidigare? Det är en hel raaaad numera, helst när jag började leta bland mina inlägg.


Det var så himla längesen som vi startade dessa ”mingel” som de hette ifrån början så jag har nog knappt några bilder från de första. Men här har vi ett t ex, ett event som blev jättestort med närmare 300 gäster. HÄR kan du se bilder och läsa om det. Jag har också haft skönhetsevent, julevent, 10 årsjubileum m.m. Jättekul!

Nu måste jag sätta igång med fredagsstädningen. Vi hörs av sen igen. kikar du inte in igen så önskar jag dig en härlig FINFREDAG!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Th
Th
7 years ago

Ha en trevlig fredag, bästa dagen på veckan, absolut! Hoppas få se lite bilder av det nystädade hemmet älskar inspiration och du är ju en stjärna på det⭐❤

Anna Göransson
7 years ago

Här är våren på väg, hittade de första blåsipporna idag (4 mil söder om Kalmar). Blev glad ända in i själen är sååå trött på denna vinter nu! Ha en fin fredag. Kram

Nästa inlägg

Hur motstår man? 

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x