Lördag i bilder 

Godmorgon raringar!

Hur har ni det? Här sitter vi och njuter av frukost vid TV:n, vi kollar såklart på Vasaloppet.


Äter fröbröd med ägg på. Så gottigt! Har ett recept på mitt förbröd här om du skulle vilja baka ditt eget.


Igår startade vi också med en härlig frukost. Så gott med nybakat bröd, mitt morotsbröd som du fick recept på igår var en riktig höjdare!


Igår på dagen var vi iväg och fikade med Tonys bror John och familj. Vi hann med både lite Pokémonjakt, kika på innebandy och sen åka till svärisarna för att säga hej.


Självklart sa vi hej till vårt lilla hjärta också.❤️ Milo är alltid så fin när vi står vid Toxys grav. Han berättar om Majlis och att vi saknar honom så. Blir alltid så sorgsen av hans ord.


På vägen hem var vi förbi och handlade godis på godisgallerian här i vår småstad. Hmmm, gick sådär med Viktväktarna och helgen faktiskt. Sladdade ned i diket men nu är det bara upp ur det igen.

Vi åkte till bror John och Eva senare på kvällen för att kolla mello. Vi köpte med oss plock och slog ihop allt på deras köksbord. Så mycket gott! Dom har en sån fin samling av Mateus porslin. Jag håller ju också på och samlar men har kommit av mig lite. Blev inspirerad att fortsätta nu.


Älskar Milos små selfies i telefonen. De dyker upp som ett litet glädjeämne bland fotografierna.❤️

Hepp, nu ska jag nog dra på mig en filt i soffan och ta en liten vila. Blev en alldeles för tidig morgon för mig. Sen ska jag baka….ska också försöka få hit ungarna på en liten söndagsmiddag också. Wish me luck!

Ha en mysig söndag om du inte kikar in mer idag. Vi andra hörs sen igen.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Glutenfritt morotsbröd i långpanna

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x