Hektisk dag

Godmorgon Måndag! 

Idag vaknar jag upp till en hektisk dag, för idag är det äntligen dags för mitt Wellness event. Som alltid är det en hel del jobb innan och när dagen D sedan äntligen är här är man mest förvirrad och orolig att man glömt en massa. Dock så brukar det alltid lösa sig på någe vis så det hoppas jag att det gör idag med om nu så skulle vara fallet.

Jag ska strax gå upp och baka. Har bara legat och jobbat sedan kl 03.30 när jag vaknade. Jag är som allra effektivast då. Det är jag som bakat allt till kvällens event så jag får be om ursäkt för att jag inte hörde av mig mer. Vi var och kollade lite innebandy igår men sen tillbringades dagen i köket och med en massa förberedelser för ikväll.


Självklart hann jag med lite gos med den här godingen. Hon är så ofantligt gosig vår lilla ”bebis”. Hon trycker sitt huvud mot ens hand som en hund och vill bli kliad. I slutet av mars ska hon kastreras. Före det kommer vi inte släppa ut henne faktiskt. Men sen så ska hon få börja gå ut. Minne inte hur vi gjorde med Toxy….men tror att vi ska köpa sele och börja med. Hon har ALDRIG varit ute lilla hjärtat. Hon kommer svimma av lycka tror jag.


När vi gosat katt så for vi iväg på ärenden. Vi handlade och fixade med en massa inför eventet. Milo passade på att jaga lite Pokémons också.


Den här hallen är så mycket minnen för mig. Du som följer mig på min ”vanliga” Instagram (den utan bakning) såg säkert mitt inlägg där igår. HÄR hittar du den.


Lite kul att Milo fick testa mammas gamla skills i innebandymålet. Inte aaaaaalls ont i knäna!

Hepp, nu ska jag rusa upp här och kicka igång dagen. Får se om jag hinner in här mer idag….dock så har jag tidsinställt ett recept som du inte får missa.

Vi hörs sen, annars kan du kika in på min ”vanliga” Instagram HÄR, eller Vardagslyx Instagram HÄR under dagen. Där kommer det att hända desto mer.

Ha en fin start på en ny vecka nu!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Annica
Annica
7 years ago

Önskar dig en super härlig dag Nina och en suverän kväll

Kina
Kina
7 years ago

Hoppas ni får en kanon kväll!

Nästa inlägg

Lördag i bilder 

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x