VÄGNING IDAG! 

Hörni!

Ni är fantastiska! Va?! Ja jag kan ju säga att man inte blev mindre sugen på det lilla fiket nu efter alla era kommentarer. När jag ligger och funderar på det här så poppar det upp så sjukt mycket idéer i huvudet alltså. Åh, kvällar av olika slag osv…. Allt jag ska baka…. Du vet den där känslan som när man var liten och fick leka affär vid det lilla gröna skrivbordet jag hade med en kassaapparat och ett låtsasvaruband. Ska jag få stå bakom en cafédisk i hårband och rutit förkläde? Låter helt fantastiskt faktiskt! Jag har nu stött och blött detta med nära och kära men något beslut är inte klart. Tänkte jag skulle mejla dit imorgon med lite vidare frågor….så vi får se hörni! Ni får ju veta sen såklart.


I morse åkte jag och Milo tillbaka till Haga Slott för frukostdejt med fina Tanja som var med på vårt Vardagslyx event igår. Milo har fått tillbaka sin röst nu och är bättre nu så han är redo för skola imorgon igen, men idag fick han en återhämtningsdag med mami på förmiddagen, på eftermiddagen tog Tony över så jag kunde åka till pappas kontor och jobba lite. Men vad roligt det är när man har noll koll på vad som händer i ens egna lilla småstad! Att slottet hade både frukost och lunch för allmänheten och inte bara konferensgäster hade jag ingen aaaaaaning om?


Ja han blev ju inte skitledsen för att det fanns våfflor på frukostbuffén. Med nougatcreme och grädde. Lyx på en tisdag för denne lille herre.


Amen så jäkla gott! Det blev alldeles för många SP (viktväktarpoäng) men jag är inte den som snålar när det bjuds på sån här frukost.


Tanja är en sån solstråle. Hela hennes uppenbarelse är som ett stort ljus. Man blir liksom lycklig av hela henne. Vi har mycket gemensamt och jag är glad att våra vägar mötts. Vi hade en ”catch up” och lite planering för framtida projekt ihop. Hon bjöd på bilder och skrev så fint om vårt event här. Mitt inlägg om allt kommer imorgon. Inser att det kommer bli långt in på natten om jag ska hinna in med det ikväll.


Idag blev jag också bortskämd med färdig lunch. Älskar att komma till klart. Mamma hade gjort en så god rotfruktswok, stekt spaghetti,chorizokorvar, bacon och stekt potatis. Vet ni vad jag gjorde sen på eftermiddagen? SOV! I 3 timmar! Galet när jag vaknade och kl var sex! Men jag är rätt slut, tömmer mig fullständigt på energi på events som jag håller i. Jag höll ju också en föreläsning om PMS igår och då är jag så sjukt engagerad och taggad. Det var så många som sa så fina saker igår. Det har ramlat in sms, meddelanden på FB och mail idag som gjort mig så glad. ❤️ Så tacksam!


Apropå Viktväktarna förresten! Skulle ju vägt mig igår men det blev omöjligt att hinna, så jag vägde mig idag istället. Är skitnöjd, för jag har PMS och är vätskefylld och svullen men knep ändå nästan ett helt kilo. Hade säkert blivit ett helt kilo om jag tatt av mig tröjan också. Stod nämligen och vägde mig som Kalle Anka, med naken underkropp. Wiooooo….


Nu är det bara fotpillet kvar här. Somnar säkert om igen strax. Så skönt att sova!

Tack för alla kommentarer om fiket. Ska drömma om det inatt.

Kram Nina

4
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Madde
Madde
7 years ago

Grattis till ett minus, det hade jag aldrig lyckats med om jag ätit både godis och hotellfrukost…
Har också varit med i VV men för mig så går jag upp så fort jag inte räknar VV’s smartpoints….
Det känns som man kommer tillbaka till ruta ett, förstå mig rätt nu jag är avis på dig som orkar och vill försöka igen då jag själv känner mig ”fast” i jG vet inte vad haha
Har inte vägt mig på två år, på gott och ont… Vågen gjorde mig knäpp och nu har det gått så länge att jag är ännu mer rädd….
Ha en fin dag Kram

Veronika
Veronika
7 years ago

Ska bli spännande och följa resan mot ett fik, om det är det du väljer! Hade jag bott närmare hade jag varit stammis hos dig 😉 Och grattis till första kilot!

Nästa inlägg

Glutenfri Citronmarängpaj 

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x