Flåsfrost i tantskägget! 

Inlägget innehåller en adlink.

Gokväll mitt i fredagsmyset! ❤️

Vi har lite surftid nu såhär innan Lets Dance börjar. Åh hörni, ÄNTLIGEN börjar mitt program. Mitt absoluta favvoprogram. Ett program som jag också drömmer om att någon gång få vara med i, men det får trögt där hörni. Jag är ju inte känd på det sättet så jag lär få fortsätta drömma.


Haha, ser ni flåsfrosten i skägget under läppen och fjunen på överläppen. Hahaha….

Jag började dagen med promenad. En snabb rackare. Dock så ska jag försöka bli ännu snabbare, men jag har ju fått lära mig att ”gå på nytt”. Kortare steg och inte gunga så mycket på häcken. Närå, men ni vet mitt problem med bäckenet. Ytterligare en grej som blivit bättre sen jag började med tillskott. Sen D-vitamin kom in i mitt liv har min ledvärk och de stora problemen med bäckenet försvunnit. Jag kan känns av bäckenet innan mens (när man är uppluckrad och så) men har inte haft sådär panikont som jag garanterat hade fått av en snabb promenad t ex.


Eftersom jag var ”on fire” så körde jag träningspass när jag kom hem också. Piuuuuh…. Skitjobbigt men så härligt.


Här sitter jag verkligen och TOKSPÄNNER min biceps efter träningen. Eeeeeh…den är rätt obefintlig faktiskt. Kanske att den går upp lite lite lite där på armen men herre så svag jag är. Blir man inte stark av att baka och blogga liksom?


Efter jag hämtat Milo från skolan åkte vi och handlade. Sen kom jag hem och slarvstädade snabbt. Torkade svarta bordet, plockade och tände doftljuset, då doftar det t.o.m lite nystädat sådär.


Det var någon som frågade vad jag hade för nagellack. Nagellacket är från Lumene och jag bara ÄLSKAR det, sån där färg som jag inte trodde jag skulle gilla men sen fastnade massor för. Jag vet inte om ni sett recensionerna på detta lack? Alltså, det har fått typ 5/5 av alla jag läst.

Jag förstår dem. Jag kan bara hålla med. Det sitter som berget, efter typ 5 dagar kanske man kan se att det kantstötts lite. Det är sådär härligt lagom i konsistensen, det är dessutom sådär fint blankt och håller sig blankt sen torkar det snabbt. Jag förstår att de säger att det är som äkta gellack som man får på salong. Du hittar det här. Jag har stått i valet och kvalet om jag ska göra nya naglar eller inte (därav den gigantiska utväxten), tummen kan jag inte ha något på nu så det har känts lite konstigt att ha de andra naglarna. Men sen känns det onödigt att ta bort dem bara därför….så nästa vecka bokar jag ny tid.
Hörni, imorgon ska jag berätta om mitt beslut med fiket! Nu måste jag nämligen koncentrera mig på Lets Dance. Ha en mysig kväll nu.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Chokladpopcorn

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x