BEHÖVER DIN HJÄLP! 

Godmorgon sötisar!

Hmmm, känner mig lite MORR och ZZZZ idag. Såna gubbar typ…. Haha! Nä men det är dagen innan mens, jag har sovit dåligt och så vet jag att det är fest ikväll och att jag vill vara pigg som en mört. Käften ser ut som ett slagfält dessutom. Hahahaha…mjodåsåattee, livet leker för tjurkärringen hörni. Nu får jag bannemig gaska upp mig! ☀️

Solen skiner utanför och vår lille kisse ligger på min mage och spinner.


Finns liksom egentligen absolut inget att klaga på. Var tog fokuset vägen? Jo på de dåliga sakerna. Varför? När det finns så mycket härligt i livet att fokusera på istället. Vad gör lite trötthet om 100 år? Vad gör fyrtioåtta munsår om 100 år? Nämen du hajar min poäng här va? Min hjärna är ibland så inställd på att tänka på de tråkiga och negativa sakerna, som att jag inte tillåter mig att vara glad och lycklig. Jäkligt märkligt beteende men förmodligen väldigt invant och svårt att bryta för en hjärna som tagit den vägen i många många år. Så sa min terapeut i alla fall. Dock så ska jag mitt på dagen försöka ta mig en powernap, det kommer man långt på. ✨


Jag har också skrattat gott åt dessa bilder på Majlis. Hahahaha….. Vaknar ni upp med MORR-känsla kan jag rekommendera att ta lite bilder på ditt husdjur på snapchat. Hahaaaaa….

Nu hojtar Tony där nere och har fixat frukost. Mums! Ska rusa ned och äta nu. Ska berätta om beslutet med fiket lite senare….men så länge vill jag att du berättar lite om dig själv! Det skulle göra mig så glad!

1) HUR GAMMAL ÄR DU?

2) VAR I LANDET BOR DU?

3) ÄR DU NY ELLER GAMMAL LÄSARE?

4) VAD GILLAR DU BÄST MED ATT KIKA IN HOS MIG?

5) BERÄTTA GÄRNA NÅT SKOJ ELLER GALET KNÄPPT SOM HAR MED DIN OCH MIN BLOGGRELATION ATT GÖRA. (Har du apat efter något, inspirerats, berättat för din man/kille/fru/tjej om något med bloggen, skvallrat till tjejkompisen, blivi glad eller ledsen, whatever!)

Stor kram fina bloggvän! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

28 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anette
Anette
7 years ago

Hej, nettan från Sundbyberg är 48 ung. Läst din blogg i många år. Älskar dina recept, mode och sminktips men även dina inlägg om livet annars allt mellan himmel och jord. Är inne på din blogg flera gånger om dagen. Ditt morotsbrödsrecept är så jäkla gott!! Har nu bakat det flera gånger! Gärna mer glutenfritt på brödrecept. Tack för en härlig blogg och trevlig helg !

L
L
7 years ago

1) HUR GAMMAL ÄR DU?
35åt i år

2) VAR I LANDET BOR DU?
Utanför Göteborg, Mölndal.

3) ÄR DU NY ELLER GAMMAL LÄSARE?
Har hängt med i några år, runt fem tror jag 🙂

4) VAD GILLAR DU BÄST MED ATT KIKA IN HOS MIG?
Recept och görliga vardagsinlägg. Gillar även dina vloggar, mera sånna.

5) BERÄTTA GÄRNA NÅT SKOJ ELLER GALET KNÄPPT SOM HAR MED DIN OCH MIN BLOGGRELATION ATT GÖRA. (Har du apat efter något, inspirerats, berättat för din man/kille/fru/tjej om något med bloggen, skvallrat till tjejkompisen, blivi glad eller ledsen, whatever!)
Din garnola med kakao har blivit ett återkommande recept jag gör. Har lagt till lite torkad frukt och pumpakärnor med, tar lite vad som finns hemma 🙂

Shettismamman
Shettismamman
7 years ago

1) HUR GAMMAL ÄR DU?
Jag är 33 år gammal / ung tjej

2) VAR I LANDET BOR DU?
Bor i Norrköping
3) ÄR DU NY ELLER GAMMAL LÄSARE?
Tror jag tillhör det gamla gardet av läsare 🙂
4) VAD GILLAR DU BÄST MED ATT KIKA IN HOS MIG?
Man vet aldrig vad man möts av för inlägg. Det kan vara vad som helst. Antingen får man ett asgarv eller så vill man bara åka oh krama dig för att du är ledsen eller nått.
5) BERÄTTA GÄRNA NÅT SKOJ ELLER GALET KNÄPPT SOM HAR MED DIN OCH MIN BLOGGRELATION ATT GÖRA.
Alltså herregud. Det var när du höll på med din arsleböld och skrev så mycket om det. Just i den vevan fick jag själv en finne på skinkan och trodde jag hade drabbats av samma som dej. Min första tanke var:
Åhhh neeejjj…..En Niiinis-BÖLD i ARSLET!!!!

Den skrattar jag åt än idag

Minx
Minx
7 years ago

1) HUR GAMMAL ÄR DU?
Jag fyllde faktiskt 50 nyss. Det är helt ofattbart så snabbt det gick. Didn’t really see that coming… 🙂

2) VAR I LANDET BOR DU?
Norrland

3) ÄR DU NY ELLER GAMMAL LÄSARE?
Jag är en ny läsare, hittade dig för någon månad eller två sen, bara.

4) VAD GILLAR DU BÄST MED ATT KIKA IN HOS MIG?
Till skillnad från flera av de andra ”stora” bloggarna så känns du både genuin, äkta och inte sönderstylad. Du bjuder på dig själv på ett väldigt sympatiskt sätt. Ibland är det guld och gröna skogar, ibland är det inte fullt lika roligt eller bra. Precis som för de flesta av oss andra.
Jag trivs verkligen här.

5) BERÄTTA GÄRNA NÅT SKOJ ELLER GALET KNÄPPT SOM HAR MED DIN OCH MIN BLOGGRELATION ATT GÖRA. (Har du apat efter något, inspirerats, berättat för din man/kille/fru/tjej om något med bloggen, skvallrat till tjejkompisen, blivi glad eller ledsen, whatever!)

Jag var tvungen att visa min sambo alla fina bilder på er nya kisse. Han gillade dem och blev riktigt sugen på att också skaffa en katt!

Helene
7 years ago

Jeg er 40 and fab 😉 blir 41 (hjelp) i juni. Jeg bor i Toledo i Spania men er opprinnelig ifra Norge (Sarpsborg). Har lest blogen din i ca 5 år kan jeg tenke meg husker ikke helt begynner å bli en gammel dame vet du Ha Ha Ha. Jeg er veldig glad i recepten ,jeg har selv en bakeblogg som heter Bakemester Snipp@blogspot.com så blir alltid inspirert av dine bakeinnlegg. Blir veldig glad om du titter innom der. Dessuten har vi samme humor, ler mange ganger av diverse innlegg her på bloggen din. jeg elsket podden til deg og Nicklas så håper det blir podd snart igjen,den var best. har litt tendenser til katastrofetanker akkurat som deg s¨når jeg syntes du er sent ute med innlegg eller ikke oppdaterer som vanlig tror jeg alltid at du er død eller har vært i en ulykke og ikke kommer til å blogge mer etc Vet det er sykt men hahahah vet du skjønner hva jeg mener Må jo le av meg sjøl innimellom Ha en super helg jeg skal straks levere en 3 etasjes kake til naboen som blir 70 år Stor klem fra en fan.

J
J
7 years ago

Hm 44 eller nä blev just 45 år. Bor i Västmanland inte långt från dig.

Jag har läst din blogg i flera år. Gillar din mix. Din humor o alla recept förstås. Vloggen gillar jag för den är så liksom vanlig jag älskar när vi får se det som händer. Tokig Milo, du som skrattar rakt ut gullig kisse osv. Min dröm är att kunna baka som du. Misslyckas alltid med matbröd.
Jag tipsar ofta om din blogg till de som söker bra glutenfria recept.
Ha en bra lördag!

Sadsuzy
Sadsuzy
7 years ago

1. 44år
2. Södra Skåne
3. Har nog läst din blogg i 5 år iaf
4. Din härliga blandning av hypokondri(stor igenkänning), recept, familj osv
5. Har tavlor på väggen från dig och ditt recept på fiskgryta är ständigt återkommande på menyn.

Malin
Malin
7 years ago

Hej!
1. Jag är 37 år
2. Jag bor i Stockholm
3. Ganska gammal. Några år har jag läst din blogg.
4. Att du är så öppen och ärlig om ditt liv.
5. Hmm… jag är beroende av dina fröknäcke. Inte så skoj men det var det jag kom på.

Therese
Therese
7 years ago

1. Snart 40 Lite ångest…
2. Furuvik
3. Mittemellan, följt dig i ca 3 år
4. Älskar alla bakrecept och att du bakar glutenfritt så jag får tips på det. Likaså din vardag och att din blogg inte bara är rosaskimmer och lucka utan ett liv med med- och motgångar
5. Det första jag läser på morgonen

Maggda
7 years ago

Hej!
1. Jag är nyss fyllda 36 år
2. Bor i ett samhälle som heter Kornhult, ligger 2,5 mil utanför Laholm på västkusten.
3. Ganska ny läsare
4. Gillar dina recept och se lite bilder från Enköping, bodde i Sparrsätra några månader, har varit mkt i Enköping. Kan sakna den staden emellanåt.
5. Kommer inte på nåt alls

Liv
Liv
7 years ago

Hej!
Jag är 45 år. Jag bor på Island (Jag är isländsk men bodde i Sverige i 8 år). Har läst din blogg … ja vad kan det vara….4 år kanske? Jag gillar dina recept och din ärlighet. Tack för en härlig blogg!

Pernilla
Pernilla
7 years ago

Har nyss fyllt 45 och bor i norra Skåne. Jag hittade din blogg för ca ett halvår sedan och är inne och läser varje dag. Väldigt tacksam för alla spännande recept som du delar med dig av! Tycker om din mix i bloggen. Är själv så glad att jag upptäckte yogan för några år sedan så det tycker jag är extra roligt när du skriver om.

Katrin
Katrin
7 years ago

Hej!
Jag är 41 år och bor i en liten by i norra Jämtland. Jag har läst din blogg ganska länge, sen strax efter du var med i hela Sverige bakar. Jag gillar bäst blandningen av allt och att ditt liv inte heller alltid är perfekt, liksom mitt inte heller är 😀
Jag bakar ofta dina brödrecept.
Kram!

L8
L8
7 years ago

Hejsan! Jag är en 31 årig skånetjej som har läst din blogg ett bra tag. Gillar att du tar upp allt mellan himmel och jord. Kommer inte på något speciellt galet minne, men ibland kan man skratta gott åt vissa inlägg då igenkänningsfaktorn är hög. 🙂

Mona
Mona
7 years ago

Hej.Jag är 47 år och bor i Stockholm.Har läst din blogg sedan du var med i blioggfamiljen.Gillar din blogg för att den är väldigt varierad och ärlig inte tillrättalagd .Gillar dina recept och skönhetstips och helt enkelt en feel good känsla i bloggen om vardagslivet.Kan inte komma på ngn speciell händelse utan många igenkänningsfaktorer du berättat om i ditt liv.Tack

Maria S
Maria S
7 years ago

Hej!
Jag är 45 år och bor sedan ett par år i Madrid i Spanien med familjen.
Jag hörde en intervju med dig på radio för ca två år sedan där du pratade om din hypokondri. Jag är också superhypokondrisk och lyssnade nyfiket och började sedan följa din blogg.
Jag gillar tonen i din blogg, din ärlighet och att det är en fin blandning av hemmaliv, matlagning och känslor. Det är också roligt att följa dina barn för jag har också två lite äldre barn (flickor) och en liten kille på 8 år..
Jag skulle gärna läsa lite om hur du idag lever med din hypokondri. Besos från Madrid

Malin| Fredagskakan
7 years ago

Godmorgon!
Erkänner motvilligt att jag är 31, önskar jag kunde skriva 27 typ för det hade känns bättre för var jag är i livet… Bor i Jönköping och har alltid gjort men drömmer ibland om att bo i Stockholm ett tag.
Jag har hängt här hos dig i rätt många år, kommer inte ihåg riktigt men sen innan hela Sverige bakar är det. Du harsånhärlig känsla här på bloggen, det ger en feel good-känsla även om inte allt är rosa och fluffigt du skriver om. Härligt med någon delar med sig av livet precis som det är, toppar och dalar i en salig röra. Sen älskar jag ju dina recept, boknörd som jag är. Du blir som fin vän som man tittar in till och lite crazy som jag är så tänker jag att vi skulle ha väldigt kul om vi träffades:-) Ska bli spännande att se hur du gör med fiket! Jag går själv och funderar om jag ska ordna ett mindre sommarfik på mitt lantställe, men vet inte hur det blir. Orkar jag, kommer det gäster, ja mycketfrågor som ska funderas innan man är redo…

Ha en fin söndag!
Kram Malin/ Fredagskakan

Linda B
Linda B
7 years ago

Jag är 35 år och bor i Dalarna och har följt din blogg i många år. Älskar variationen! Men tar väl mest med mig recepten. Blir att man pratar om dig här hemma. Allt från recept till kuddar mot nackont till kosttillskott lär mig mycket av dig och du känns lite som en härlig kompis

Weronica
Weronica
7 years ago

Jag e 36 ( en vecka till iaf)
Bor i Uppsala
Följt dig i ca 6 år tror jag( hittade dig när du var ny på portalen med Marggan och Hanna Graaf )
Gillar det vardagliga, fest, mode, inredning typ allt
Har beställt posters och tagit efter en del recept
För inte så längesen delade jag med mig till min sambo , vikten tur i oturen ni hade när ni fick fel på bilen , då det kom en bärgare snabbt. Han gillar oxå långpannebrödet

Sophia
Sophia
7 years ago

36 år, bor i Hovsta ca 1 mil norr om Örebro centrum, oj jag minns inte närvara hittade din blogg men det var ett tag efter hela Sverige bakar, Jag gillar blandning av vardags krämpor, bakning, mat, pms, livet, familj och inredning. Jag blev väldigt inspirerad av när du fixade ett uterum i ett partytält och framförallt soffan du byggde av lastpallar, jag påbörjade projektet bygga uterum i partytält, satte upp tältet, gardiner och ställde in stolar och bord…morgonen efter låg tältet som ett plockepinn så jag gav upp, vi har tyvärr ett blåshål på våran tomt.. Men det brukar jag återkomma till och en dag kanske jag tar tag i det igen.

jessica
jessica
7 years ago

jessica. bor i alingsås (ca 40-50 min från gbg).. 38 år..
minns inte hur jag snubblade in på ditt blogg..
men följt dig ett kort tag innan Milo ploppade ut i världen o sen dess följt dig…
gillar allt det du skriver .. men kanske inte så förtjust i smink.. för själv sminkar jag mig inte.. men lite intressant o se vad du rekommenderar o så..

JennyMW
JennyMW
7 years ago

Jenny, 41 år. Bor en liten bit utanför Norrköping. Jag har hängt här inne ganska länge, men är rätt kass på att kommentera;-)
Jag tycker om blandningen på det du skriver. Det är inte tillrättalagt, och det gillar jag.
Det är som om du är en av mina väninnor:-). Men det är nog för att du skriver så personligt. Dessutom är det hos dig jag kollar först om jag behöver något bra recept:-). Och det brukar jag hitta!
Jag brukar ofta läsa för min man, framför allt när det är något som framkallat asgarv;-)
Fortsätt gärna som du gör! Jag kikar in här varje morgon, med en kopp kaffe. Kram!

Anna D
Anna D
7 years ago

Jag heter Anna och är 48 (snart 49) och bor både i Sköllersta (har en övernattningslägenhet där) och strax utanför Malmköping (med min sambo/särbo). Har följt din blogg i ett par år tror jag…..kommer inte riktigt ihåg hur, var eller när jag började läsa din blogg som jag tycker är en bra blandning av allt, men mest för att den nog speglar en mer vanlig människas vardagliga liv om man jämför med många bloggar där personen har ett mer ”glamouröst liv”. Menar absolut inget negativt mot dig eller andras bloggar, men man kan känna sig mer ”hemma” i din blogg. 🙂
Min sambo har haft hjärtproblem och under förra året var han sjukskriven från maj och fram till 15 januari i år. Det var en tuff tid och det var svårt att få hjälp/hitta en lösning på hans problem och vårt liv liksom stannade upp och vi levde som i en glasbubbla kändes det som. I höstas kom hans mamma hem till oss och hade hört från en annan släkting att magnesium kunde hjälpa och vi började googla direkt på detta och det första som kom upp var ett inlägg från din blogg om detta. Jag sa då till de andra att jag läste din blogg och det kändes bra och trovärdigt det vi läste och min sambo såg det som en ”sista utväg” att testa på det här med magnesium. Det blev ganska känslosamt för min sambo eftersom han då redan varit sjukskriven i ca 6 månader och hjälpen från sjukvården inte riktigt fanns där och han var uppgiven och vi runt om var också ledsna och oroliga.
Jag äter magnesium sedan tidigare för kryp i benen så han fick tabletter direkt från mig och så beställde vi de tabletterna som du rekommenderade. Han började äta tabletterna i november och i december hade han en tid för en ablation som han gjorde, men då hade han redan märkt en jättestor förbättring med sitt hjärtbesvär i och med att han ätit magnesium i en månad. Han började jobba 16 januari nu i år och mår i stort sett bra, finns lite extraslag kvar men vi kan leva ett normalt liv och väntar på att kunna få resa iväg på en utlandsemester eftersom detta ”brann inne” förra året p g a hans sjukdom. Jag ville skriva till dig redan då, men man känner sig lite dum och som en ”stalker” så jag gjorde inte det. Men eftersom du nu skrev att du ville veta något om oss läsare så gör jag det! 🙂
Tack för en bra blogg! Kram från Anna

EmmsanPemmsan
7 years ago

Hej fina du! Här kommer mina svar 🙂

1) HUR GAMMAL ÄR DU?
Amäh alltså … jag fyller the big 40 den 30 mars. Känns väldigt spännande och kul! Ingen kris här. Än. 😉

2) VAR I LANDET BOR DU?
Är född i Helsingborg, pratar skånska men har bott söder om Stockholm (Huddinge) sen 26 år tillbaka. Men skåne i mitt hjärta.

3) ÄR DU NY ELLER GAMMAL LÄSARE?
Haha, jag skulle räkna mig som gammal läsare. Flera, flera år tillbaka….

4) VAD GILLAR DU BÄST MED ATT KIKA IN HOS MIG?
Att man får en riktigt good feelig när man hänger här inne hos dig. Du är mänsklig och delar med dig om allt. Me like mucho!! Sparar alltid din blogg till sist, innan läggdgs <3

KramKram

Hanna
Hanna
7 years ago

Hejsan! Jag är 22 år (fyller dock 23 om några dagar) och bor utanför Linköping 🙂 Jag upptäckte dig ungefär för ett halvår sedan tror jag via Jennys matblogg, började kika här och upptäckte en massa goda recept och inspiration! Vet egentligen inte vad jag gillar mest, men att det både kommer upp bakinlägg, matinlägg och lite inlägg om vanliga livet 😉 och vår bloggrelation….ja det var en väldigt knepig fråga. Men jag kan verkligen relatera till hur svårt det är att ta bort ett husdjur som man verkligen älskar så jag kände med er när ni fick ta bort fina Toxy! Men jag är också väldigt glad över att se hur mycket Majlis trivs hos er! 🙂

anneli
anneli
7 years ago

Jag är 51 år och bor i södra dalarna. Jag är ganska ny läsare. Jag gillar att du verkar så ärlig. Att det finns både recept och sminktips. Dessutom är jag finne som du. Jag har tyvärr inte blogg.
Men gillar att läsa bra bloggar och du är en av dem. ♥

anneli
anneli
7 years ago

Jag är 51 år och bor i södra dalarna. Jag är ganska ny läsare. Jag gillar att du verkar så ärlig. Att det finns både recept och sminktips. Dessutom är jag finne som du. Jag har tyvärr inte en blogg.
Men gillar att läsa bra bloggar och du är en av dem. ♥

Erica
Erica
7 years ago

Jag är 46 år!
Bor i Åbo Finland.
Har följt dig ända sen du hörde till Femme- bloggen.
Jag gjorde mina godaste buller med ditt recept.Överhuvudtaget har du inspirerat mig till att baka! Det är du grym på och jag avundas din iver och entusiasm över bakningen!! Tycker också att du klär dig superfint!

Ska bli otroligt roligt att se hur det går för dig och ditt lilla café.Önskar dig all lycka!

Nästa inlägg

Flåsfrost i tantskägget! 

28
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x