Fäääääzt! 

Hej finisar!

Ligger här ute hos mamma och pappa och är lite trött i håret idag. Det blev en väldigt trevlig kväll igår. Åsa & Håkan hade verkligen fixat allt så himla toppen. Gott, fint, generöst, kul, trevligt och härligt.


Skönt på mamma o pappas soffor. Tony har snarkat i timmar redan och jag är riktig avis faktiskt. Så när jag bloggat klart ska jag också försöka sova en liten stund.


Åh de hade så fint hemma och hade fixat så härligt allting.


Det droppade in både kända och okända ansikten.


Fina Åsa (värdinnan) i mitten och så fina Jeanette längst till höger. Åsa driver ju My Little Gardenhouse här i småstaden. Hon är en hejare på att baka och laga mat. Där kan du beställa jättefina tårtor och köra catering till festen t ex. Åsa är så jäkla gullig alltså, Love her!


Kolla bara så mycket gott hon fixat! Vilket buffébord. Åh vad vi åt gott!


Hamnade bredvid Jeanette, urgullig tjej som jag är så glad att ha lärt känna. Man klickar bara så jäkla bra med vissa människor.


Ja gissa om vi hade kul med dessa kort som man hänger på nästippen. Haha…. Skrattade gott hela kvällen. Vi körde tävlingar och sen kom Anders Sjöling kom senare och trubadurade och fick rejäl fart på festen!

Så roligt hade vi! Det var helt klart värt att ha lite pannknack idag. Tony o jag sa idag att det är tur att vi inte festar så ofta. Vi är inte bra på att vara bakis han o jag. Ångest, bitter för att en hel ledig dag går till spillo osv. Ja du känner kanske igen det där? Jag blir aldrig bakis så att jag mår illa och så, mer ångest och trötthet.


Detta talar väl sitt tydliga språk. När vi åkte och hämtade Milo så blåste vi båda. Man kan väl säga att det var jag som körde.

Nä, nu ska jag vila lite! Vi hörs senare.

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Åsa Winterliden
Åsa Winterliden
7 years ago

Åh jösses vilka fina ord Nina
Tack gulliga!! Det var Så roligt, härligt och kul att ha er här. Trötta o fruktansvärt nöjda o tacksamma över kvällen igår. Love you

Nästa inlägg

BEHÖVER DIN HJÄLP! 

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x